YUMURTALI KUŞ

A.VOLKAN AK

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
AK
Arkadaşlar evime yakın olan küçük bir üretimhanede yumurta üzerinde yatan bir çift çok hoşuma gitti.Kuşların sahibi satabilecegini söyledi ve fiyatıda makul geldi bana.Alacaktım ama yanlış bir şey yapmaktan çekiniyorum.Sizlerin fikirlerinizi almak istedim acaba eve gelince stres olup yumurtaları bırakırlarmı.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
yuvalığıyla beraber alırsan bir ihtimal yumurtaya yatmaya devam edebilirler.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Tamamen şans meselesi ama yuvlıkla beraber alırsan şansın biraz daha artabilir.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
100 çift kuşun daha önce yerini deyiş tirmiştim hemide arabayla taşımıştım kuşlar yavrulu ve yumurtalıydı hiçbir sıkıntı olmadı kuşları kendi yuvalıgıyla beraber alacaksın kafesliyse kafesiyle al yok kafesi alamıyorsan dişi ve erkeyi yuvalıgın içindeyken yuvalıgın deliyini koli bantılla bantlayın sarsmadan taşıyın ve taşıdıktan sonra yuvayı kendi kafesinize takın ama merak edip kuşların yuvalıgını açmayın kendi hallerine bırakın bu şekilde sorun olmaz

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Çok riskli bence parasını peşin öde yavrular çıkınca al.

slymnuzun

Takipçi Üyemiz
Adı
süleyman
Soyadı
uzun
ben 4 gün önce aynı şeyi denedim.4 tane yumurtası vardı.yuva ve kafesiyle beraber alıp ewe getirdim. 5.yumurtayı yaptılar şimdi yatıyo üzerinde. şansımı denedim oldu :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Büyük ihtimalle ortam değişikliğinden dolayı yumurtada yatmayı keseceklerdir

A.VOLKAN AK

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
AK
önerileriniz için teşekkür ederim kafesi ve yuvalığı ile almak en mantıklısı  şansımı deneyeceğim herkese tekrar teşekürler saygılar...

Mesut Dizman

Üyemiz
Risk az yada cok olabilir.Bana çok olan kısmı geldi %10 gibi.Sanırım bundan sonra ne boyle alırım nede satarım.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
evet çok riskli. ben denedim olmadı. bazılarının kuşları ise devam etmiş yatmaya. inşallah sen alırsan yatmaya devam eder

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
A.Volkan AK' Alıntı:
Arkadaşlar evime yakın olan küçük bir üretimhanede yumurta üzerinde yatan bir çift çok hoşuma gitti.Kuşların sahibi satabilecegini söyledi ve fiyatıda makul geldi bana.Alacaktım ama yanlış bir şey yapmaktan çekiniyorum.Sizlerin fikirlerinizi almak istedim acaba eve gelince stres olup yumurtaları bırakırlarmı.
Şans meselesi...Yuvalığı ile birlikte yakın mesafe taşınırsa %50 - %50