YUMURTASINI YEMİŞ GALİBA

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Arkadaşlar merhabalar kendi yavrularımdan büyüttüğüm kuşlarımın bugün yumurtasını gördüm sevindim fakat işten gelince yuvaya baktığımda yumurta yok olmuş kafeste ve yerlerde hatta imkansız olan yerlere dahi baktım yumurtadan eser yok ben yemiş olabileceğini düşünüyorum bu durum olabilirmi bir önlemi varmı bu konuda bilgi verecek arkadarlarım bunu benimle ve diğer arkadaşlar ile paylaşırlarsa sevinirim saygılar.

E

elaziz2316

Guest
    Kalsiyum eksikliğinden dolayı yemiş olabilirler. Kafes de mürekkep balığı kemiği, gaga taşı var mı acaba ?

Ya da ksıkançlıktan dolayı da yapmış olabilirler.

İnşallah tekrarlamaz.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
kalsiyum eksikliği yok ne ararlarsa kafeslerde var erkeğin yuvalığa girdiğini hiç görmedim benim rahatsızlığım olacağına hiç ihtimal vermiyorum gün boyu onları hiç rahatsız etmeden kümesteki işlerimi tamamlıyorum ve çıkıyorum özellikle yumurta  ve küçük yavru varken buna çok dikkat ediyorum ama anlayamadım acaba ilk yumurtası olduğundan mi böyle birşey yaptı çözemedim teşekkürler

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kalsiyum eksikliğindende dişi yemiş olabilir yada erkek çok kızgındır devamlı çiftleşmek istiyordur bunun için erkek yemiş olabilir

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
SELAMLAR
EĞER KUŞLAR KENDİ YUMURTALARINI YEMEĞE ALIŞIRSA GEÇMİŞ OLSUN.
O TAKIMDAN PEK FAYDA GELECEĞİNE İNANMIYORUM.
YİNEDE SEN BİLİRSİN.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İlk yumurtalarda böyle şeyler olabiliyor. Bence zaman ver biaz daha

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
bazı çiftler bu tür olayları yapıyor dişi de erkek de yiyor ve alışkanlık yapıyor bu çiftlere yapılacak tek şey  bozuk yumurta koymak yuva lığa yemeye başlayınca irenç  bir tat alınca yemeden vazgeçiyor...

saygılarımla

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
bugün bir yumurta daha yaptı bakalım onuda riske edip altına bıraktım onuda yerse başka bir çare düşüneceğim herkeze teşekkürler

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Kalsiyum eksikliğinden dolayı yemiş olabilirler. Kafes de mürekkep balığı kemiği, gaga taşı var mı acaba ?

Ya da ksıkançlıktan dolayı da yapmış olabilirler.

İnşallah tekrarlamaz.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
ilk yumurtada yeme olayı olabiliyor ama alışkanlık haline getirirse yol verin gitsin.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
bugün 3. yumurtasını yaptı bende o yumurtanın yanına başka bir çiftimin altından yeni yumurtlanmış bir yumurta daha koydum işten gelince baktım yememiş üzerlerinde yatıyordu bakalım bundan sonra ne olacak izleyip göreceğim