yumurtaya yatmayı bıraktı......

ozgur1

Takipçi Üyemiz
arkadaşlar çftimde 2 yumurta var dişi kuluçkaya yatıyodu ama ne olduysa 2 gündür yatmıyor yumurtalara baktım dolular ama yatmıyor napıcam lütfen yardımcı olun......
başka bi çiftin altına koyabilirmiyim.çiftin altına koymam için nelere dikat etmeliyim....

ozgur1

Takipçi Üyemiz
Özgür PARMAKLI' Alıntı:
arkadaşlar çftimde 2 yumurta var dişi kuluçkaya yatıyodu ama ne olduysa 2 gündür yatmıyor yumurtalara baktım dolular ama yatmıyor napıcam lütfen yardımcı olun......
başka bi çiftin altına koyabilirmiyim.çiftin altına koymam için nelere dikat etmeliyim....
arkadaşlar muhtemelen 2 haftalık yumurtalar....

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
özgür fazla elini bulaştırmadan diğer çiftin altına koyabilirsin ama aynı zamanda yumurta attılarsa diğerleri.yoksa sıkıntı olur..

ozgur1

Takipçi Üyemiz
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
özgür fazla elini bulaştırmadan diğer çiftin altına koyabilirsin ama aynı zamanda yumurta attılarsa diğerleri.yoksa sıkıntı olur..
yumurtaları altına atıcağım çift yavru bakıyo 1 yavru daha küçük diğer yavru iste tüyleri kalça bölümünden çıkmaya başlamış bunların yanına yavru koysam sıkıntı olurmu nasıl yapmam lazım ne yapmam lazım yardım edin....

ozgur1

Takipçi Üyemiz
Özgür PARMAKLI' Alıntı:
yumurtaları altına atıcağım çift yavru bakıyo 1 yavru daha küçük diğer yavru iste tüyleri kalça bölümünden çıkmaya başlamış bunların yanına yavru koysam sıkıntı olurmu nasıl yapmam lazım ne yapmam lazım yardım edin....
arkadaşlar yardım lütfen....

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Yanlisim varsa duzeltin lutfen, anne 2 gundur yumurtaya yatmiyorsa icindeki yavru olur diyebiliyorum.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Aktarın başka çiftlere ama dengeli bölüştürün.

hsynakbaba

Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
akbaba
diğer lerinin altına koy eşit şekilde bu yavrular çıkıncada geçerli eşit şekilde paylaştır birşey olmaz

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
YUMURTAYA YATTIKTAN SONRA YANI YUMURTA ISINIM SOĞUMASI ARASINDA BELLI BIR ZAMAN OLUŞUMUNA DEVAM EDER SONRA PERT OLUR SIZINKI 2 GUN OLMUŞ MALESEF YUMURTALARADA YAVRULAR TELEF OLMUŞTUR ARAŞTIRARAK EMIN BIR ŞEKILDE HAREKET EDINIZ SLM