murat akdal
Takipçi Üyemiz
Dün getirdiğim yumurtalı çiftimin dişisi yumurtaya yatmıyor. dün alırken de gözlemledim yuvalıga girmiyordu. Bir tane yumurtası vardı satan kişi 2.'den sonra yatmaya başlar dedi bugün yumurtlamadı yarında yumurtlayacak gibi durmuyor o yüzden yumurtayı diğer altında 2 tane yeni yumurtadan yavrusu çıkmış dişinin altına koydum . sizce iyi yapmışmıyım ? Birde o dişinin yuvaya girmesi için ne yapmak gerek ?
BUGÜN SABAH Bİ BAKTIM DİŞİ BİR TANE DAHA YUMURTLAMIŞ AMA KAFESİN İÇİNE, O DA KIRILMIŞ. KIZDIM GÖTÜRDÜM ALDIGIM YERE RENGİNİ PEK BEGENMEDİĞİM BİR ÇİFT VARDI BİRAZ DAHA OLGUN OLAN O ÇİFTİ ALDIM ALTINDA 4 YUMURTASI VAR BİRİSİ KARARMIŞ HERHALDE ÇIKMAK ÜZERE . BU ALDIGIM DİŞİ YATIYOR , BUNDA DA İNŞALLAH SIKINTI OLMAZ .
BUGÜN SABAH Bİ BAKTIM DİŞİ BİR TANE DAHA YUMURTLAMIŞ AMA KAFESİN İÇİNE, O DA KIRILMIŞ. KIZDIM GÖTÜRDÜM ALDIGIM YERE RENGİNİ PEK BEGENMEDİĞİM BİR ÇİFT VARDI BİRAZ DAHA OLGUN OLAN O ÇİFTİ ALDIM ALTINDA 4 YUMURTASI VAR BİRİSİ KARARMIŞ HERHALDE ÇIKMAK ÜZERE . BU ALDIGIM DİŞİ YATIYOR , BUNDA DA İNŞALLAH SIKINTI OLMAZ .