Yumurtlamak üzere olan dişim(sanırım) :)

Adı
Ksc

kuyruğunu sürekli indirip kaldırıyor bildiğim kadarıyla yumurtlamaya hazır umarım tahminim doğrudur :) ama erkeğim biraz küçük yumurta boş çıkabilir :)

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
bence yumurta var hocam az kalmış :) benimde küçük kuşlarım ilk kuluçkasında 5 yumurta yaptı 2 si dolu çıktı, bunada şükür acemliklerini atarlar bu şekil, hayırlı olsun :)

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
MAAŞALLAH ÇOK  TEMZ KUŞLAR YUMURTA YAKINDIR.HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN

sefa1492

Yeni Üyemiz
Adı
Sefa
Soyadı
Tuncer
Benim de dişi kuşum bu şekilde duruyor 10 gündür.Yuvaya giriyor sürekli ama yumurtlamadı epeydir.Kuşçuya götürdüm yumurta var kuşta diyor.Bariz yumurta belli kuşta.Ama yumurtlamadı daha.Yumurta sıkışması falan da yok,yumurta daha oluşmamış tam diyor.Sizce bu kadar durması normal mi?

Adı
Ksc
Sefa TUNCER' Alıntı:
Benim de dişi kuşum bu şekilde duruyor 10 gündür.Yuvaya giriyor sürekli ama yumurtlamadı epeydir.Kuşçuya götürdüm yumurta var kuşta diyor.Bariz yumurta belli kuşta.Ama yumurtlamadı daha.Yumurta sıkışması falan da yok,yumurta daha oluşmamış tam diyor.Sizce bu kadar durması normal mi?

bu kadar uzun sürer mi ya bende 1 2 güne yumurtlar sanıyordum:S

sayginsargin

Üyemiz
Adı
Saygın
Soyadı
SARGIN
Hayırlı olsun sorunsuz büyüsünler inşallah.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
Ksc
Yumurtalar 5 oldu 1saat once yumurtalarinin altina toz talaş döktüm şimdi baktim ilk yumurtalardan birini kenara koymus acaba boş oldugunu falan anlayabilir mi ? Ondan mi ayirdi acaba?

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
Ksc
Maşallah kusum 2gunde 1 ayni saatlerde toplam 6 yumurta yapti ve ilk 4 u dolu son 2daha belli degil. Sorum şu bu yavrular 2gun arayla cikcak kursak sütü işi yalan olcak sanirim. Bu durumda ben ne gibi bi katki saglayablrm duzenli yuvalik kontrolu ve mama disinda?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
hiç bir şey
anne hepsine ilk önce kursak sütünü verecek..
sizin yapmanız gerreken tek şey günlük taze mama(yumurta muhahkak olmalı) vermeniz....

Adı
Ksc
Yumurta havuc veriyorum. Toz mamam da var de nature mi ne. Ama onla karisitirinca fazla sevmiyorlar

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
havuç fazla koyma mamaya, kuşların tekrar kızışmalarını sağlar...