YUMURTLAYACAK YUMURTLAMAYACAK MUHABBET KUŞLARI

Hüseyin NANE

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
NANE
teşekkürler hilmi bey çok aydınlatıcı  sanırım zamanla iyice alışırız bu ayrıntıları net görmeye

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
inş Allah yumurtayla beraber dışkı yaparken canları acımıyodur baya zorlanıyorlar dışkıyı çıkarırken çıkarmak için bile eğiliyo bükülüyo nerdeyse kafesin dibine değcek poposu :(

civic_22

Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
karabacak
abı  bu hıcmı yumutlamıcak anlamına gelıyo benım dısı tunekte resmen yatıyo kanatları yukarda kuyruga asaga bakıyo

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
dişiyi elinize alıp poposuna bakın belirgin şişlik ve normalden daha büyük iki kanatın birleştiği kuyruk başlangıcında kabarma görülür.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
hilmi akyldız' Alıntı:
dişiyi elinize alıp poposuna bakın belirgin şişlik ve normalden daha büyük iki kanatın birleştiği kuyruk başlangıcında kabarma görülür.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
cihan aytan' Alıntı:
arkadaşlar bu kuş yumurtalayabilir sınıfınamı giriyor çözemedim ben durumu !!!!!

evet bu kuşlar 04,02,2011 itibari ile ilk yumurtasını 06,02,2011 2. yumurtasını yaptı inşallah yarında 3. yü bekliyoruz !.. 

bu kuşlar yumurtlarmış meğer temennim inşallah yavrular sağ salim çıkar ve ebeveynleri tarafından sağlıklı bir bakım olur maşallahınızı esirgemeyin ustalar :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ALLAH razı olsun abi valla çok güzel bir duygu yuvalığın kapağını açmıyorum valla kızdırırım birşey olur rahatsız ederim diye ama merak heyecan bütün duygularım karıştı dişinin yuvalıktan çıkmasını tam yarım saat bekledim bu sabah saklanarak çıkar çıkmaz yeni yumurta varmı diye bakmak için ama çıkmadı hanımefendi bende vazgeçtim rahatsız etmemek için elimden geleni yapıyorum inşallah bir aksilik olmaz sağ salim alırım yavruları tabii kuşlara ödüllerim olacak 2011 yılında yumurtlayacak olan ilk çifte  :) tabii ötekilerede onlarınkilerden ikram olurr ;)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
cihan aytan' Alıntı:
evet bu kuşlar 04,02,2011 itibari ile ilk yumurtasını 06,02,2011 2. yumurtasını yaptı inşallah yarında 3. yü bekliyoruz !.. 

bu kuşlar yumurtlarmış meğer temennim inşallah yavrular sağ salim çıkar ve ebeveynleri tarafından sağlıklı bir bakım olur maşallahınızı esirgemeyin ustalar :)

bu çiftim toplam 5 yumurta yaptı 3 yumurtadan yavru çıktı 1 yumurta boş çıktı 1 taneside yumurtada oluşmamış 3 yavru sağlam çıktı fakat en son çıkan yavru kardeşlerinden çok küçük olduğu için 3 gün yaşayabildi ezilerek öldü şuan yuvada biri 17 biri 15 günlük yavru var maaşallah bir sonraki kuluçkada bu tür ölümler yaşanmaz inşaallah ....