mustafa 2557
Yeni Üyemiz
SLM ARKADAŞLAR YUVA İÇİNDE BİT OLMAMASI İÇİN NE TÜR TALAŞ KULLANMAM DAHA DOĞRU OLUR ..
hamster talaşıda çam talaşıdırmustafa 2557' Alıntı:TEŞEKKÜRLER HAMSTER TALAŞININ TÜRLERİ VAR İNTERNETTEN ARAŞTIRMAMA GÖRE Bİ KAÇ ÇEŞİT OLDUĞUNU GÖRDÜM ÖNEMLİ OLAN DOĞRUSU OLANI KULLANMAK BU KONUDA TAKILDIM KALDIM AÇIKCASI..
Tuna bey e katılıyorum..tuna.sec' Alıntı:arkadaşlar bence bitten kurtulmanın çaresi olarak talaşı düşünmeniz yanlış.ilaçlayıp yavruluğa yerleştirdiğiniz talaşları dişiler zaten yabancı madde kabul ederek büyük bir ihtimalle yuvadan atacaklardır.en iyisi yavruluğun içindeki altlık tahtasının altına bit ilacınızı serpmek ve tahtasını koyduktan sonra talaşlarınızı koymak olmalıdır bence
Oğuz Deniz' Alıntı:Eğer imkanınız varsa çam ağacından özel talaş yaptırabilirsinizEğer imkansız derseniz Serkan abinin dediği gibi pet-shoplarda satılan hemstır talaşlarından da kullanabilirsiniz. İçine de azar azar OPİCAL-5 tozundan karıştırırsanız biti önler.
Hemstır talaşlarının çeşitlerinin olduğunu hiç duymamıştım. Pet-shoplara sorarsanız zaten witte molenın uzun talaşları oluyor. 7 liraydı sanırım.
tuna.sec' Alıntı:arkadaşlar bence bitten kurtulmanın çaresi olarak talaşı düşünmeniz yanlış.ilaçlayıp yavruluğa yerleştirdiğiniz talaşları dişiler zaten yabancı madde kabul ederek büyük bir ihtimalle yuvadan atacaklardır.en iyisi yavruluğun içindeki altlık tahtasının altına bit ilacınızı serpmek ve tahtasını koyduktan sonra talaşlarınızı koymak olmalıdır bence
+1erbay' Alıntı:bence yuvalıkta hijyen önemli tedbir olarak yavruluğa talaşla birlikte opigal 5 karıştırılır ve kafese bit ilacı sıkılır..
Bu yuva bile mucadelede %99başarılı yıkanabilir olması cok avantajelaziz2316' Alıntı: