+1 Aynen katılıyorum. Uygun değil.Mehmet Ümit İŞÇİMEN' Alıntı:paylaşım için teşekkürler, yalnız bit de olsa canlı hayvanı yakma usulü ile öldürme günahtır. kasaplarda marketlerde asılan sinek öldürücü mor ışıkla yanan ürün de geçerlidir. ben uygun bulmuyorum.
Mustafa Abi aslında dediğin çok mantıklı çifti çok olan 3-4 kafes az olan 1 kafes kenarda yedek bekletip değiştirme olarak yapılması gerçekten güzel olur aynı kafes şartlarını sağladıktan sonra kuşta yadırgamaz bence güzel bir düşüncemustafa karaeli' Alıntı:Ben dezeni sulandırıp sprey gibi yuvanın içine sıkıyorum.Kuruduktan sonra toz talaş ve bolfo koyup tekrar asıyorum.Aslında yapmak istediğim şey üretimhanemde yedek yuvalar ve kafesler bulundurmak.Çiftler her yavru indirdiğinde yedekteki kafesi ve yuvayı hazırlayıp kullanmak.Kullanılmış kafesi ve yuvayı temizleyip yedeğe kaldırmak.Tabi bu durum suluk,yemlik ve mamalıklar içinde geçerli.
Arkadaşlar sizinkide ''ne perhiz ne lahana tursuşu...''Mehmet Ümit İŞÇİMEN' Alıntı:paylaşım için teşekkürler, yalnız bit de olsa canlı hayvanı yakma usulü ile öldürme günahtır. kasaplarda marketlerde asılan sinek öldürücü mor ışıkla yanan ürün de geçerlidir. ben uygun bulmuyorum.
tamizlik manyağı olduktaner arslan' Alıntı: