gokcencelik
Uzman Üyemiz
Erkek disiyi besliyor ama ben yine de yuvaliga yem, kum, su koymali miyim?
erkek suyuda mamayıda yemide dişiye kusarGökçen ÇELİK' Alıntı:Talas koymustum zaten mevcut su an yani yuvalikta. Dal dariyi da haftalik zaten veriyorum eskiden beri. O zaman bisey koymuyorum madem oyleben sularina farkli gunlerde elma sirkesi, vitamin vs koyuyorum ya disiondan faydalanamiyorsa diye endiselenmistim.
Yumurta yada yavru olsa ne olacak ki.Her türlü yuvada sadece talaş olur.Gerisine karışılmaz.Uğur SARI' Alıntı:Cevapliyalim ama yumurta yada yavru varmı yuvada bilmek gerek
+1Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:Gerek yok, annenin gözünün önünde yem su durursa dayanamaz onlarla meşgul olur, yumurtaların üzerinde düzenli yatmakta zorlanır. Normalde ihtiyacı kadar yem ve suyu gerek kendi, gerek eşi vasıtasıyla alıyor zaten.
Ancak yavrular büyür yeme düşme zamanına yaklaşırsa antrenman yapmaları için yuvalığa bir miktar yem koyabilirsiniz, lakin buda şart değil, yem koyanda çok çok azdır.
Daha ziyade bu konuda jumbo besleyenler dal darıyı kullanıyorlar.
Yumurta varsa talaş olmaz biraz yem konulabilir, yavru varsa talaş olur yem olmaz...Emre CEYHAN' Alıntı:Yumurta yada yavru olsa ne olacak ki.Her türlü yuvada sadece talaş olur.Gerisine karışılmaz.
abi yumurta varken de talaş koyulur aslında. yumurtalar birbirine vurup kırılmasın diyeUğur SARI' Alıntı:Yumurta varsa talaş olmaz biraz yem konulabilir, yavru varsa talaş olur yem olmaz...
vaaayyyyyy efekan abiR.Efekan ALTUN.' Alıntı:abi yumurta varken de talaş koyulur aslında. yumurtalar birbirine vurup kırılmasın diyeyem de konulabilir ama gerek yok
![]()
ABİ CEZALIYDIM BİLGİSAYARA GİREMEDİM GEL CHATE ;DUğur SARI' Alıntı:vaaayyyyyy efekan abiHer yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır
Her bakıcının kendine has yöntemleri vardır. Herkes bi fikir beyan eder soran hangisini isterse uygular. Öpüyorum seni