Yuvalık altlık?

motifcan

Uzman Üyemiz
Ben yuvalık altlık yapmak istiyorum.Bir kere yaptırmak istedim ama anlamadıkları yada ben anlatamadığım için olmadı. altlık yapmak için kullanılan aletin ismi nedir acaba yardımcı olurmusunuz? Birde hangi ağaçtan yapmamı önerirsiniz?

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
kardeş hiç uğraşma o aleti bulamazsın bulsanda makinesini bulamazsın.sana tavsiyem şahin güngörle irtibata geç.ben ankarada aramadığım yer kalmadı aparatı bulmak için.çünki özel yapılıyor.aparatı yaptırsan bile makine lazım.şahin abi gibi ovallik verende yok.kaç tane istersen o sana gönderir.

motifcan

Uzman Üyemiz
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
kardeş hiç uğraşma o aleti bulamazsın bulsanda makinesini bulamazsın.sana tavsiyem şahin güngörle irtibata geç.ben ankarada aramadığım yer kalmadı aparatı bulmak için.çünki özel yapılıyor.aparatı yaptırsan bile makine lazım.şahin abi gibi ovallik verende yok.kaç tane istersen o sana gönderir.
tamam o zaman Zeki abi kısa zamanda irtibata geçicem.Teşekkür ederim..

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
Şahin Bey, yuva altlıklarının ovalliği güzel verilmişini malesef burada bulamıyorum, ideal bir yuva altlığının ovalliğini görebileceğim bir foto var mı acaba elinizde?
Teşekkür ederim.

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Abi maaşallah çok güzel yapmışsınız,elinize kolunuza sağlık.
Yaptırmak istesem yardımcı olur musunuz?
Bir de acaba,derinlik olarak ne kadar?
Teşekkür ederim.
Saygılar...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Elimizde yeteri kadar var Akşit bey. Çam ağacından yapıyoruz

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Şahin Bey bu altlıklar sanırım düşündüğüm yuvalığa biraz küçük olur. 20 * 25 * 20 ebatlarında bir yuva ve buna uygun 20 * 25 ebatlarında bir altlık düşünüyorum. Örnek olarak görebileceğiniz foto elimde var ama ekleyemiyorum. :(

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Akşit ER' Alıntı:
Şahin Bey bu altlıklar sanırım düşündüğüm yuvalığa biraz küçük olur. 20 * 25 * 20 ebatlarında bir yuva ve buna uygun 20 * 25 ebatlarında bir altlık düşünüyorum. Örnek olarak görebileceğiniz foto elimde var ama ekleyemiyorum. :(
Resmini paylaştığım altlıkta belirtiğiniz ölçülerde Akşit bey. Ayrıca İstenilen ölçülere görede yapıyoruz

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Şahin Bey, 20 tane kadar lazım ama bu sayı 50 de olabilir.Çünkü şu anda yer sıkıntısı yaşıyorum,büyük,aydınlık bir yere ihtiyacım var,malesef bulamıyorum.O sebepten kesin bir sayı veremiyorum.

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Hem dediğim ölçülerde bir altlık,hem de dediğim ölçülerde bir yuva için fiyat verebilirseniz sevinirim.