Ben yuvalık altlık yapmak istiyorum.Bir kere yaptırmak istedim ama anlamadıkları yada ben anlatamadığım için olmadı. altlık yapmak için kullanılan aletin ismi nedir acaba yardımcı olurmusunuz? Birde hangi ağaçtan yapmamı önerirsiniz?
Hilmi abi işte altlığı yapmak için hangi alet ile yapılıyor oval kısmı?hilmi akyldız' Alıntı:
tamam o zaman Zeki abi kısa zamanda irtibata geçicem.Teşekkür ederim..Zeki MÜLAYİM' Alıntı:kardeş hiç uğraşma o aleti bulamazsın bulsanda makinesini bulamazsın.sana tavsiyem şahin güngörle irtibata geç.ben ankarada aramadığım yer kalmadı aparatı bulmak için.çünki özel yapılıyor.aparatı yaptırsan bile makine lazım.şahin abi gibi ovallik verende yok.kaç tane istersen o sana gönderir.
Şahin Bey, yuva altlıklarının ovalliği güzel verilmişini malesef burada bulamıyorum, ideal bir yuva altlığının ovalliğini görebileceğim bir foto var mı acaba elinizde?Zeki MÜLAYİM' Alıntı:kardeş hiç uğraşma o aleti bulamazsın bulsanda makinesini bulamazsın.sana tavsiyem şahin güngörle irtibata geç.ben ankarada aramadığım yer kalmadı aparatı bulmak için.çünki özel yapılıyor.aparatı yaptırsan bile makine lazım.şahin abi gibi ovallik verende yok.kaç tane istersen o sana gönderir.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,1315.0.htmlAkşit ER' Alıntı:Şahin Bey bu altlıklar sanırım düşündüğüm yuvalığa biraz küçük olur. 20 * 25 * 20 ebatlarında bir yuva ve buna uygun 20 * 25 ebatlarında bir altlık düşünüyorum. Örnek olarak görebileceğiniz foto elimde var ama ekleyemiyorum.![]()
Resmini paylaştığım altlıkta belirtiğiniz ölçülerde Akşit bey. Ayrıca İstenilen ölçülere görede yapıyoruzAkşit ER' Alıntı:Şahin Bey bu altlıklar sanırım düşündüğüm yuvalığa biraz küçük olur. 20 * 25 * 20 ebatlarında bir yuva ve buna uygun 20 * 25 ebatlarında bir altlık düşünüyorum. Örnek olarak görebileceğiniz foto elimde var ama ekleyemiyorum.![]()