yuvalık değişimi

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
arkadaşlar selam.
elimde iki çiftim var. birinin altında 6 yavru ( yem kırmaya 10 gün civarı kaldı) diğerinde ise 4 yavru 1 yumurta var. yuvalıllarım pek küçük. geçen kuluçkada daha tüm yavrular atlamadan yumurtaya başladı tekrar. o yüzden değiştiremedim. şimdi bu iki çiftin de ben yuvalığını plastik folluklu olanla değiştirmek istiyorum. yazık 6 yavru bi anne sığamıyor. anne dışarı çıkınca bu sefer de baba dışarda sıkıştırıyor :D hala ayak atma derdinde.
yuvalığı değiştireyim mi? ya da hangi çiftin yuvalığını değiştireyim? değiştirisem bakmamazlık yaparlar mı? özellikle daha yumurtası olandan şüpheliyim.
fikirlerini bekliyorum.
cevap veren dostlara teşekkürler şimdiden

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
DEĞİŞTİRMENDE  SIKINTI OLMAZ KEZA  ÇOĞU KİŞİ BUNU YAPAR YALNIZ HAMSTER TALAŞINIDA EKSİK ETME YUVADAN SAYGILAR HOCAM

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
eyvallah karahan kardeş talaşım bol miktarda var. hem marangozdan buldum hem de hamstr talaşı aldım. o zaman yarın değiştirmek lazım

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
yuvalıklar değişti. sıkıntı yok. başta 3-5 dk stres oluştu ama çabuk adapte oldular

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Bende boyle bir durumla karsı karsıyayaım.Önümüzdeki günlerde yavruluğu değişmem gerekecek. Değişim yaparken özellikle dikkat etmem bir husus varmı. Teşekkürler.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
özellikle dikkat edilecek bir husus yok. değiştirdim ve 3-5 dk bir gerildiler sonra yavrularına koştular :)