yuvalik ici ve küşümün bir sorunu var birtürlu cözemedim

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
arkadaşlar yuvalik taktim icine yuvarlak tahtalar varya o da var talaşta koydum ama dişi küşüm yuvarlik kafasini uzatıyor o tahtayi dişariya cikarmaya calişiyor birde talaşlari cikariyor birtürlu cözemedim küşümün nesi var bunlari dişi küşüm yapıyor
örnek

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
bunlar gayet normal şeyler. dişi yuvayı temizliyor kendince ayar yapıyor. hiç merak etme. talaşı dışarı attıkça ssende azar azar takviye yap. çok katma. dişi yuva hazır değil diye yumurtayı geciktirir bu da yumurtanın tıkanmasına yol açabilir. kolay gele

polat_pool

Üyemiz
Adı
polat
Soyadı
bostancıoğlu
Kardeşim talaşıda boşalt,ayrı bir yemliğe az sade olarak nijer ,içme sularına super vit,ve  çimlenmiş buğday 10 gün içinde yuvada yumurta uygula sonucu bildir.bolyumurta ve yavrular...

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhaba o yuvarlak tahta dediğin suntayı yuvalığın içinden çıkar talaşıda az koy kuş onu tamamen temizler sen sürekli azar azar talaş eklersen kuşta sürekli temizlemeye çalışır kuş içindeki suntayı ve talaşı istemiyor dediklerimizi yaparsanız yumurta yakındır....

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
Polat BOSTANCIOĞLU' Alıntı:
Kardeşim talaşıda boşalt,ayrı bir yemliğe az sade olarak nijer ,içme sularına super vit,ve  çimlenmiş buğday 10 gün içinde yuvada yumurta uygula sonucu bildir.bolyumurta ve yavrular...
Tmm dediginizi uygulayacagim tşk ederim yanliz bilmediğim icin soruyorum nerden bulabilirim NİJER nedir nasil birşey ve super vit nedir nsl birşey nereden bulabilirim

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
merhaba o yuvarlak tahta dediğin suntayı yuvalığın içinden çıkar talaşıda az koy kuş onu tamamen temizler sen sürekli azar azar talaş eklersen kuşta sürekli temizlemeye çalışır kuş içindeki suntayı ve talaşı istemiyor dediklerimizi yaparsanız yumurta yakındır....
tmm abicim sabah hemen uyanir uyanmaz boşalcam 

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Talaşı yumurtladıktan ve yumurtalar çıktıktan sonra azar azar koyabilirsin.

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
valla dediğiniz gibi yapıyor ben koyuyorum o bugun fark ettim agiziyla boşaltiyor ve iceririsini tertemiz yapıyor ilk dafa bu küşta gördum şaşkinlik icerisindeyim abilerim verdikleriniz bilgiler icin teşekkur ederim ben icene talaş koymuyorum bundan sonra dediğiniz gibi yumurtlasin ögle yanliz cifleşmediler yada cifleşmeye yakinmi onumu gösteriyor

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
inşallah yakında çiftleşeceklerdir tabiki erkek kuşunuzda kızışmışsa

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
Polat BOSTANCIOĞLU' Alıntı:
KARDEŞİM SİZİN DEDİDİĞİNİZ GİBİ YAPTIM BUGDAĞİ CİMLENDİRDİM  VE BUGÜN BAKTİĞİMDA 1 TANE YUMURLAMİŞ COK TŞK EDERİM