Tmm dediginizi uygulayacagim tşk ederim yanliz bilmediğim icin soruyorum nerden bulabilirim NİJER nedir nasil birşey ve super vit nedir nsl birşey nereden bulabilirimPolat BOSTANCIOĞLU' Alıntı:Kardeşim talaşıda boşalt,ayrı bir yemliğe az sade olarak nijer ,içme sularına super vit,ve çimlenmiş buğday 10 gün içinde yuvada yumurta uygula sonucu bildir.bolyumurta ve yavrular...
tmm abicim sabah hemen uyanir uyanmaz boşalcamAyhan YILDIRIM' Alıntı:merhaba o yuvarlak tahta dediğin suntayı yuvalığın içinden çıkar talaşıda az koy kuş onu tamamen temizler sen sürekli azar azar talaş eklersen kuşta sürekli temizlemeye çalışır kuş içindeki suntayı ve talaşı istemiyor dediklerimizi yaparsanız yumurta yakındır....
KARDEŞİM SİZİN DEDİDİĞİNİZ GİBİ YAPTIM BUGDAĞİ CİMLENDİRDİM VE BUGÜN BAKTİĞİMDA 1 TANE YUMURLAMİŞ COK TŞK EDERİMPolat BOSTANCIOĞLU' Alıntı:Kardeşim talaşıda boşalt,ayrı bir yemliğe az sade olarak nijer ,içme sularına super vit,ve çimlenmiş buğday 10 gün içinde yuvada yumurta uygula sonucu bildir.bolyumurta ve yavrular...