Yuvalık için fikir!

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Merhabalar herkese.
Bu pvc kafesin sol yanına yuvalık yeri açmak istiyorum,çünkü öne tellere taktığım zaman çok karanlık yapıyor içerisini.
Bu kafesin yanına nasıl bir yuvalık açabilirim?
Pvc kafes falçata veya bıçakla delinir mi?Ayrıca yuvalığı asmak için ne yapbilirim?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yuvayı vidayla tutturabilirsiniz. Yuvanın ağzına uygun bir delik açılabilir. Pvc benim bildiğime göre bıçakla kesilebilir.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Yuvalık seyyar mı olacak yoksa kafesin yanında sürekli sabit kalmasını mı istiyorsunuz ?

Kuşları başka bir yere alıp 1 dk'da panç yardımı ile açılabilir.

Sabit kalmasını istiyorsanız yuvalığın alt ve üst kısmını kafesin içerisinden vidalayarak tutturabilirsiniz.

Seyyar tipli istiyorsanızda yuvalığın  2-3 cm üst kısmından delip kanca yardımıyla tutturabilirsiniz...

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Teşekkürler fikir belirtenlere..
Sercan TOPÇU' Alıntı:
Kuşları başka bir yere alıp 1 dk'da panç yardımı ile açılabilir.
Panç'ı kimden veya nerden bulurum acaba?

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
delik açtığınızda paneldeki boşlukları kapatmak için bilgisayar masası kablo yuvası alın nalburdan, gene nalburda 15 tl ye panç alabilirsiniz (takım) 64mm olanını kullanacaksınız veya tanıdık bir marangoz veya elektrikçilerden emanet bulabilirsiniz.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
evet cengiz abinin dediği gibi yapabilirsiniz... bende tam ona yakın bir öneride bulunacaktım. şu an kafesi bıraktığınız konum ve köşeye göre solda delik açabilirsiniz.. yandan dışa şahin güngör abinin yaptığı yuvalık çok süper gider :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
nalburlarda alçıpan, pvc, tahta için çeşitli ölçülerde yuvarlak delik açabilecek matkap uçları satılıyor,
ortalama 15 tl.