Yuvalık

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Arkadaşlar benim dişi kuş yuvalıga giriyor dün baktım erkekte dişide yuvalıga girmiş yatıyolardı    yumurta varmı yokmu merak ediyorum ama yuvalıgın sürgülü bakma yeri biraz zor acılıyo ses çıkartıyo benim dişide çok ürkek yemini bile degiştirirken hemen kacıyo yuvaya giriyo korkuyo acaba bakıyımmı açıp yoksa kendi hallerine bırakıyımmı şimdi bakarım yumurta olur korkup kırar fln diye korkuyom

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
bakma kardeşim sabret
dışardalarken bekersın, birde kapağı yağla ses çıkarmasın açarken

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Ürkek kuş ürkütmeyim dedikçe dahada ürküyor. Yavru ve yumurta döneminde değilken en azında hergün belirli zamanlarda kafesin yakınında uzun süre dur elini dışardan kafes tellerine yasla. Bunu belirli aralıklarla yap kuş senide ellerinide zamanla tanıyacaktır, zarar gelmediğini anlayınca göstereceği tepki azalacaktır.

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
benim dişi bukadar ürkek degildi bi gün kanadını sıkıştırdı tele kanattı o gün bu gündür hem benden ürküyo bide elni yaklaştırmıyo sulugu çıkartırken bile içerden saldırmaya calısıyo bana :S

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
kardeş sen yine de günlük 2 sefer kontrolünü yap. kuş yumurtlamışsa ne zaman yumurtladığını ne zaman yavru çıkacağını bilirsin.

benim dişim bir ara 3-4 gün yuvaya sık girip çıkmamaya başladı. ben de seviniyordum yumurta gelir diye. meğer kuş hastaymış. bir hafta sonra da öldü. sen kontrolnü yap bence. sıkıntı yok