Yuvalıklardaki çamur gibi dışkılar

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
bunun için mısır granülü kullanabilirsiniz ben kullanıyorum gayet memnunum; genelde bendeki daha öncekilerde şimdikilerde hep kuru yere yumurtlamaya alışmışlarne kadar koysam da yumurtlayana kadar boşaltıyo içini. ben de yumurtalara yatmaya başlamasında yavular çıkana kadar kontrollerde az az mısır granülü ekliyorum yavrular çıktığında taban dolu oluyor, hem yavrularda çarpık bacağı engelliyor hem de temizlik konusunda çok faydası oluyor. sulu dışkıyı emiyor alttarafa hapsediyor. kuluça boyunca da 2-3 sefer temizliyorum. plastik yuvalık kullanıyosanız kolay oluyo. üstündekiler döküp altta yapışık kurumuş pisliği temizliyorsunuz temiz granül koyup devam. tavsiye ederim, talaş gibi tozlu olmuyor. bit konusunda talaşla arasında bir avantaj dezavantaj var mıdır bilemiyorum

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yavrular çıkmaya başladıktan sonra iki günde bir altlarında temiz talaş sererseniz bu gibi  sorun yaşamazsınız

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
DAMIZLIKLARINIZ YAVRULARA BAKARKEN ZORLANIYOR SAĞLIKLI BAKAMIYOR NE EKLERSENİZ EKLEYİN ISLAK OLUR SAĞLIKLI YAVRU BAKAN KUŞTA BÖYLE DURUMLAR OLMAZ