yuvalıkta sorun

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkadaşlar öncelıkle merhaba
6 yumurtası olan cıftımden 5 yavru cıktı bırıde yarın allah nasıp ederse ama bugun yavru kontrolu ıcın yuvalıgı actıgımda bır yavrunun üzerinde cok küçük örümcek benzerı bı canlı gördum yürüyordu alamadım hemen sonrada kaybettım.bıt olmasından süphelenıyorum ama bıtınde öyle yurudugunu hıc görmemiştim.yuvalıklarda talaş altına opıgal 5 kullanıyorum.bu durum benı tedırgın ettı aslında ama sızınde fıkırlerınızı almak ıstıyorum
yababılecegım bısey varmı?

SAYGILAR...

mucolok

Üyemiz
Adı
Mücahit
Soyadı
KESLER
çözümünü bende öğrenmek istiyorum. geçmiş olsun inşallah atlatırsınız.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
sagol kemal abı cevabın ıcın.yavrular cıkmaya baslayalı 10 gun oldu daha.dıger cıftlerımde böyle bı sorun olmamıstı.15 gunluk olduklarında temızlemeye baslıyorum normalde amaanlamadım bu durumu

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yem güvesi olabilir. Kuşların yemini kuru ve serin yerde muhafaza edin

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
yuvalık temizligini daha sık yaparsanız sıkıntı ortadan kalkacaktir.. yuvalıgın icininde talaşın nemli olmamasına dikkat edin.. cok nemli ve ıslak olursa.. bu tur sıkıntılar olabilir.. şuanda kullandıgınız talaş hangisi?

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
yuvalık temizligini daha sık yaparsanız sıkıntı ortadan kalkacaktir.. yuvalıgın icininde talaşın nemli olmamasına dikkat edin.. cok nemli ve ıslak olursa.. bu tur sıkıntılar olabilir.. şuanda kullandıgınız talaş hangisi?
tesekkur ederım behzat bey bugun temızledım yuvalıgı bısey göremedım aslında.ama yınede tedırgınım bu kuluçkadan sonra yuvalıgı degıstırıcem zaten.çam talaşı kullanıyorum behzat bey

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Yem güvesi olabilir. Kuşların yemini kuru ve serin yerde muhafaza edin
sahın abı haklısın aslında bugune kadar yem cuvalını uretımhanenın ıcınde tutuyordum sıcaklık 20-25 derece arası ee nemde var epey( %60-70 ).bundan sonra dıkkat edıcem cok sagol abı