kemal hocam saol birazdan resimde ekleyecem.Kemal AKBULUT' Alıntı:KARDEŞ GEÇMIŞ OLSUN YUM TIKANMASIMI ZEYTIN YAĞI VE SICAK TUT
EĞER UR GIBI BIR ŞEYSE VETERINERLE IRTIBATA GEÇ SLM
evet yavru aldım yavrular şu an 40 günlük. dışkı yaptığını göremedim yapamıyor sanki. olmadı bugün veterinere götürcem.Tolga HELVACI' Alıntı:Bu yumurta tıkanmasına benzemiyor bu kuşatan daha önce yavru aldınız mı sanırım anüste bir üreme iç kısımda sert bir kitle tümoral bir oluşuma benziyor yumurta tıkanması bu kadar ağır kırmızı görünmez dışkısı sert mi yumuşak mı takip edebiliyormusunuz ?
BU beni biraz rahatlattı. Bu hayvanlara bişey oldumu çok üzülüyorum. bu günde gözlemleyip bakacam yoksa sabah ilk iş veterinere gitmek olacak.Murat ALP.' Alıntı:Dişinizin öncelikle dışkılayıp dışkılayamadığından emin olmalıyız.Dışkılama oluyorsa dışkı nasıl?Kanlı bir yapı mevcut mu?Kuşun genel durumu nasıl?Eğer elinizde bu dişinin 40 günlük yavruları mevcutsa bu şişliğin kaynağı büyük oranda tümör değilde yumurtlayamamadır.Zebralar genelde yavruları 40-50 günlük arasında yerlerini sevmişlerde tekrar yumurtlamaya geçer.Panik yapmayıp rahat olun.Olayı tam tespit edelim acele etmeyin.
+1Murat ALP.' Alıntı:Dişinizin öncelikle dışkılayıp dışkılayamadığından emin olmalıyız.Dışkılama oluyorsa dışkı nasıl?Kanlı bir yapı mevcut mu?Kuşun genel durumu nasıl?Eğer elinizde bu dişinin 40 günlük yavruları mevcutsa bu şişliğin kaynağı büyük oranda tümör değilde yumurtlayamamadır.Zebralar genelde yavruları 40-50 günlük arasında yerlerini sevmişlerde tekrar yumurtlamaya geçer.Panik yapmayıp rahat olun.Olayı tam tespit edelim acele etmeyin.
şimdi eve girdim ve yuvalığında bir adet yumurtası ile buldum. anlaşılan yumurta tıkanması olmuş ve kendi çabasıyla çözümlemiş. ancak bi sorumda yavrular 40 günlük oldular. artık almalımıyım yem yemeye çalışıyorlar ama kırdıklarına şait olmadım.Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:inşallah korkulacak bişey çıkmaz kuşunuzda geçmiş olsun
Gerçekten çok sevindim kuşunuzda bir hastalık olmadığınaSoner DURMUŞ' Alıntı:şimdi eve girdim ve yuvalığında bir adet yumurtası ile buldum. anlaşılan yumurta tıkanması olmuş ve kendi çabasıyla çözümlemiş. ancak bi sorumda yavrular 40 günlük oldular. artık almalımıyım yem yemeye çalışıyorlar ama kırdıklarına şait olmadım.