zebra ispinozu cinsiyeti

muratdvc

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
DEVECİ
slm ben mersinden kuşların cinsiyetini ben ayırt edemedim birisi beyaz göz yaşı cizgisi var sadece digeride normal klasik dişiye benziyor ama gaga rengi koyu bir erkek kuşunki gibi. 2 tane yumurta yaptılar bugün itibariyle  :) bana yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşşekkür ederim ii günler....
http://hizliresimyukle.com/showpic-369065/19112012054.jpg

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
ikiside dişi gibi geldi bana. ötümleri nasıl erkek name yapar?

muratdvc

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
DEVECİ
Soner DURMUŞ' Alıntı:
ikiside dişi gibi geldi bana. ötümleri nasıl erkek name yapar?
banada öyle geliyor 2 side dişi gibi ötümüde normal vikleme nameli ötüklerini hiç duymadım ama 2 yumurtayı yaptılar anlam veremedim bir türlü

muratdvc

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
DEVECİ
bende öyle düşünüyorum ama dün  ve bugün ardarda yumurta erkek olmadan bu şekilde yumurta yapabiliyormu bu kuşlar..?

balzac

Üyemiz
Adı
FUAT
Soyadı
ATAMAN
dişiler tek başlarınada yumurta yaparlar ama yumurtalar boş dur.kısaca kızgınlık yumurtası olarakta adlandırıla bılır

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
murat kardeş kuşlarının her 2 side dişi kuşlar erkeksizde yumurta yaparlar kızgınlıktan yada kuşları yeni aldıysan aldıgın yerde eşleşmişde  ola bilir

muratdvc

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
DEVECİ
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
murat kardeş kuşlarının her 2 side dişi kuşlar erkeksizde yumurta yaparlar kızgınlıktan yada kuşları yeni aldıysan aldıgın yerde eşleşmişde  ola bilir
kuşları bi arkadaşım dan aldım 3 aydır kendisindeymiş cifleştiklerini zannetmiyorum  3. yumurta oldu bugün yumurtayada sırayla yatıyorlar kızgınlık yumurtası kaçtane yaparlar pekala ?