H hayvansever41 Yeni Üyemiz Katılım 24 Kas 2012 Mesajlar 8 Konum kocaeli izmit Adı kürşat muhammet Soyadı kalkan 25 Ara 2012 #1 S.a Arkadaşlar Çiftleri Tek Tek Koymak Yerine Büyük Bir Salma Yapıp Bir Arada Beslemeyi Düşünüyorum Sizce Salmada Verim Düşermi. Salmada Üreten Arkadaşlarımız Varmı ? Saygılarımla... confusedtw
S.a Arkadaşlar Çiftleri Tek Tek Koymak Yerine Büyük Bir Salma Yapıp Bir Arada Beslemeyi Düşünüyorum Sizce Salmada Verim Düşermi. Salmada Üreten Arkadaşlarımız Varmı ? Saygılarımla... confusedtw
S sonerkp Uzman Üyemiz Katılım 24 Tem 2012 Mesajlar 705 Konum Ankara Adı Soner Soyadı DURMUŞ 25 Ara 2012 #2 tek kafesler halinde üretim yaptım ve gayette memnunum.. salma da kuşlara müdahale durumunuz kısıtlı kalıyor.
tek kafesler halinde üretim yaptım ve gayette memnunum.. salma da kuşlara müdahale durumunuz kısıtlı kalıyor.
H hasanhasan Uzman Üyemiz Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 1,358 Konum istanbul gaziosmanpaşa Adı hasan Soyadı baytemur 25 Ara 2012 #3 Ben zebra üreticisi olarak konuşuyorum kafesten şaşmayın ben her iki yöntemimde denedim kafeste daha çok verim aldım hayırlı üretimler
Ben zebra üreticisi olarak konuşuyorum kafesten şaşmayın ben her iki yöntemimde denedim kafeste daha çok verim aldım hayırlı üretimler