Zeki Mülayim Beyi Ziyaret

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Bugün uzun bir telefon trafiğinden sonra iki arkadaşımla birlikte Zeki Bey' in üretimhanesini ziyarete gittik. Arkadaşlarım da ben de kuşlarımıza eş almak istiyorduk. Kendisi hem telefonda hem gittiğimizde çok ilgilendi bize çok güzel bilgiler verdi, kendi kuşlarımıza en uygun kuşları seçmemizde bize çok yardımcı oldu sağolsun.
Ben Albino bir dişi aldım, arkadaşlarım da(abi-kardeş) yeşil bir dişi aldılar. Her ikisi de o kadar tatlıydı ki. Uzun bir yolculuktan sonra ikisi de evlerine geldi şimdilik iki kuş da antibiyotik tedavisi gördüğünden ayrı kafeslerde tutuyoruz veteriner tedavilerini sonlandırdığında çifthanelerine koyacağız inşallah :)
Zeki Bey' e burdan da teşekkürlerimi iletmek isterim. Kendisinin özeni ve tutkusu bizi de çok mutlu etti. Türkiye de kuş alım-satım ve üretimini kendi çıkarları için kullanıp bir çok kuşu helak edenler çok olduğu için kendisi gibi özenli ve güvenilir üreticiler bulmak çok zor.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
teşekkür ederim.iyi dilekleriniz için.inşallah yavrularınıda görürsünüz.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Allah muhabbetinizi artırsın .Kuşlarınızda hayırlı olsun

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
yeni kuşlarınız hayırlı olsun inşalah yavrularınıda görürsünüz :)

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
ALLAH MUHABBETİNİZİ MUHABBETİMİZİ ARTTIRSIN
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH...

egelim6406

Üyemiz
Adı
Alaettin
Soyadı
YILMAZ
bende en yakın zamanda zeki abiyi ziyarete  gidicem  bi kalkıyım ayağa  gideceğim çok kişi var aslında