Haklısın Mehmet. Hele ki havalarda ısınıyor ya. Asıl mangal günlerini şimdi göreceğiz. Bir de meyveler çıktı mı, karpuzuydu, kavunuydu, kirazıydı daha birçok çeşidi. Bunları en güzeli dalından yemesi tabiki. Bu tür işlerle uğraşan üyelerimizin bahçelerine davetlerini bekliyoruz.Mehmet Kıdır' Alıntı:Hakkaten siz yoksunuz diye Aburrahman Çelebi olduk burda. Zeki, Yılmaz, Çetin, Şahin, Yavuz, Refik beylerde düşürdüler online sürelerini.
Başta Selahattin abi düşürdü zaten online süresini. Agamızı tutamıyoruz ki, o mangal senin bu mangal benim. Şaka bir yana Selahattin abimin niye girmediğini sıkıntılarını biliyorum. Türkiyenin her tarafından tanıdık tanımadık, telefon, sms, ileti, telex Allah ne verdiyse yükleniyorlar. Birde forumda yanlış yerlere açılan konuları taşımaktan yazmaya vakit bulamıyor. Agamızda napsın, sıkıntılı bu konuda. Mangalla kendini rahatlatıyor.
![]()
Mehmet bey elimden geldiği kadar online olmaya çalışıyorum. Ama bizim işler malum bahar geldi ve sezon yavaş yavaş açılıyor. Birde yeni gösteri kafesi üzerinde çalışmalar yapıyoruz.Mehmet Kıdır' Alıntı:Hakkaten siz yoksunuz diye Aburrahman Çelebi olduk burda. Zeki, Yılmaz, Çetin, Şahin, Yavuz, Refik beylerde düşürdüler online sürelerini.
Başta Selahattin abi düşürdü zaten online süresini. Agamızı tutamıyoruz ki, o mangal senin bu mangal benim. Şaka bir yana Selahattin abimin niye girmediğini sıkıntılarını biliyorum. Türkiyenin her tarafından tanıdık tanımadık, telefon, sms, ileti, telex Allah ne verdiyse yükleniyorlar. Birde forumda yanlış yerlere açılan konuları taşımaktan yazmaya vakit bulamıyor. Agamızda napsın, sıkıntılı bu konuda. Mangalla kendini rahatlatıyor.
![]()
pray MEHMET BEN SENİ SEVMEYEYİMDE KİMİ SEVEYİM KARDEŞİM friendMehmet Kıdır' Alıntı:Hakkaten siz yoksunuz diye Aburrahman Çelebi olduk burda. Zeki, Yılmaz, Çetin, Şahin, Yavuz, Refik beylerde düşürdüler online sürelerini.
![]()
Zeli kardeş kendini özletme, saniyelikte olsa hemen gir, gülücük at, sonra işine bak...Zeki MÜLAYİM' Alıntı:iş değişikliği nedeniyle.bağlantı az oluyor.bu aralar dinlenmeye fırsat bile bulamıyorum.uzaktan takip ediyorum.teşekkür ederim bu sitenin güzelliğide bu sevgi ve saygının bol olması.şahin abiye gidecektim ona bile gidemiyorum.kendinize iyi bakın arkadaşlar.hersey gönlünüzce olsun.
Allah sana kolaylık versin Yavuz kardeşim, kardeşinede ömür boyu mutluluklar dilerim.yavuz alptekin' Alıntı:çok haklısın mehmet abi bu aralar kendi adıma online süremi düştü malum kardeşimin düğünü ve memleketten gelen misafirler bi yoğun iş programından yorgun düşüyorum bu aralar daha sık online olmaya özen göstericem
crying crying crying crying crying cryingSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:pray MEHMET BEN SENİ SEVMEYEYİMDE KİMİ SEVEYİM KARDEŞİM friend
+ 1Mehmet Kıdır' Alıntı:Hakkaten siz yoksunuz diye Aburrahman Çelebi olduk burda. Zeki, Yılmaz, Çetin, Şahin, Yavuz, Refik beylerde düşürdüler online sürelerini.
![]()
Yahya SAYIN' Alıntı:Zeli kardeş kendini özletme, saniyelikte olsa hemen gir, gülücük at, sonra işine bak...;D