Cumhur_Çakar
Üyemiz
Sayın Canan Hanım!
Ben teşekkür ederim. Sizinde belirtiğiniz gibi maalesef kribensisler karides düşmanı!
Ben teşekkür ederim. Sizinde belirtiğiniz gibi maalesef kribensisler karides düşmanı!
Cumhur ÇAKAR' Alıntı:Sayın Kadir Bey!
Murat Bey kapıda ödeme istiyordu, bizim böyle bir uygulamamız şimdilik yok!
Sanal pazarda Murat Bey'in istediğinin ürünü fiyatı 2,50 TL ancak buraya özgü olarak belli bir süreliğine ürünü 1,25 TL'ye satıyoruz!
Daha net açıklamak gerekirse;
1,25 x 50 kg = 62,50 TL + Kargo yapıyor!
Ancak Murat Bey Sanalpazardan ürünü alırsa;
2,50 x 25 kg = 62,50 TL ödemesi gerekiyordu. Düz hesap olsun diye 24 kg alın biz 50 kg göndereceğiz dedik!
Sizinde anladığınız gibi 60 + 32 (kargo) = 92 TL Murat bey ödeyecek.
Ama sanalpazardan ürün 50 kg alınmış olsaydı.
2,50 x 50 = 125,00.- Murat Bey'in bize ödemesi gerekirdi.
Açıklama uzun oldu ama bilmiyorum anlatabildim mi?
İlginize teşekkür ederim.
Yaşar Bey veterinertavukculuk.org adresine giriş yaptıgınızda ana sayfada MEKTUP ANKARA başlıklı bir link var o bölüme girdiğiniz takdirde 2013-1 nolu mavı kutucugu tıkladıgınızda bahsettiğim konuya ulaşabilirsiniz saygılar.....Yaşar KABAK' Alıntı:recep bey verdiğiniz link acılmıyor (www.veterinertavukculuk.org/uploadimg/dergiler/2013-1.pdf)
Yaşar Bey İstanbul veterinerlik fakültesinde bu bilgiyi size kim verdiyse lütfen bizimle bu platformda ismini paylaşın bizde konuyla ilgili olarak resmi analiz ve tahlıl sonuclarımızla beraber o ilgili kişi hakkında yasal işleme başlamak üzere hazırlıgımızı yapalım şimdiden paylaşımınız için teşekkürler....Yaşar KABAK' Alıntı:Tavuklara katkı olarak zeolt yemlerine %1 olarak , kullanılıyor .
Tavuklar 2 veya 2,30 kilo olarak hesaplanıyor , muhabbet kuşları 40 gr geldiğine göre muhabbet kuşları bunu yerse , muhabbet kuşlarına ne olur ? Bunu istanbul veterinerlik fakültesi ölümle sonuçlanır diyorlar konuştuğum hocalar Bu zeolt kuşlar için araştırılmışı ? verilmesinde bir sakınca görülmesinde bir belge alınmışmı ?
saygılar :'(
GEÇMİŞ OLSUN YAŞAR BEY GERÇEKTEN ÜZÜCÜ BİR DURUMYaşar KABAK' Alıntı:arkadaşlar zeolit derneğimizin düzenleidiği kampanyada geldi ve Mert Aydın kardeşimizin dediği gibi kuşlarımın altına serdim ve mamalarına yarım çay kaşığı koydum akşam yatıp sabah kalkıp üretimhaneme girdiğimde 3 tane kuşum ölmüştü ve akşam işten geldiğimde 5 tane kuşum daha ölmüştü ve zeolitten önce hiç bir sorunum yoktu ve yiyen kuşlarım kabarma halsizleşme gördüm kuşlarımın altından aldım ve şuan 20 tane tepeli muhabbetim 4 tane ise çek muhabbetim öldü ve Benim kanaatim zeoliti verdikten sonra öldü .