ZİYARETİME GELEN ERGUN TURGAN VE NACİZANE KUSLARIM (BEHSAT TİĞİZ BATMAN )

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
ERGUN TURGAN degerli arkadasım ve kuzeni dun beni ziyarete geldiler..islerimin yogunluguyla cok illgilenemedim.. affetsinler.. beraber cektigimiz fotolar buyrun resim ziyafetine :)
Bana yakın olan veya olmayan.. butun herkese kapım acıktır..

Bunlarda nacizane tepelilerim..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Maşallah Behsat usta, Allah muhabbetinizi arttırsın...yuvalıklar maşallah çongul-çongul yavru dolu  :) sağlıklı ve bol yavrulu üretimler dilerim usta.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Maşallah Behsat usta, Allah muhabbetinizi arttırsın...yuvalıklar maşallah çongul-çongul yavru dolu  :) sağlıklı ve bol yavrulu üretimler dilerim usta.
saolasın gunay abi en kısa zamanda seni de beklerim :) goldi ye agırlık verecez yakında bismillah :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
saolasın gunay abi en kısa zamanda seni de beklerim :) goldi ye agırlık verecez yakında bismillah :)
kıskandırma bizi Behsat usta...senin eşek gölgede tabii, nasılsa Mehmet usta yanında...goldilerde sıkıntı çekmezsin  ;D İspinozlar benim de ilgi alanımda artık, ama öncelikle mutasyon zebra ve bengallerle başlamak istiyorum. Nasip olursa da seneye artık birkaç takım gökkuşağı yaparız.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
kıskandırma bizi Behsat usta...senin eşek gölgede tabii, nasılsa Mehmet usta yanında...goldilerde sıkıntı çekmezsin  ;D İspinozlar benim de ilgi alanımda artık, ama öncelikle mutasyon zebra ve bengallerle başlamak istiyorum. Nasip olursa da seneye artık birkaç takım gökkuşağı yaparız.
günay abi mehmet abi verdi bana gazı bende sana veriyorum :) napim

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
maşallah allah doslugunuzu artırsın fınç gurupları çok farlı bir üretim tavsiye ederim ben 160 tk muhabbeti bıraktım 8-10 tk muhabbet yaklaşık 45 takım fınç gurubuyla yola devam ediyorum doslarım