15 OCAK 2013 ( 23-25 GÜNLÜK SHOW JUMBO YAVRULARIM) MAŞALLAH KONYA

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah ikiside birbirinden güzel 1. resimdeki bir kaç gün geride herhalde. Yana yatırıp bakıyor kafayı çok güzel poz yakalamışsınız elinize sağlık. Ancak 2. daha mı vasıflı yoksa gün olarak büyük olduğundanmı öyle tepesi daha gür ve kabarık durmuş. Çok güzel.
Maaşallah.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Canan NUMAN' Alıntı:
Maaşallah ikiside birbirinden güzel 1. resimdeki bir kaç gün geride herhalde. Yana yatırıp bakıyor kafayı çok güzel poz yakalamışsınız elinize sağlık. Ancak 2. daha mı vasıflı yoksa gün olarak büyük olduğundanmı öyle tepesi daha gür ve kabarık durmuş. Çok güzel.
Maaşallah.
1 inci kuş üvey evlat ve 2 gün geriden geliyor diğer ikinci kuşun babasıda kartasl gibi o yüzden birazda iri..iki kuşun da anne babalarının ilk yavruları

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Sezgin ANIL' Alıntı:
Maşallah Ali harika yavrular
Allah razı olsun sezgin hocam bu forum sayesinde bişeyler yapıyoruz cok şükür

emrah öztürk arkadsım daha cay içmeye bile gelmedin ilerleyen zamnada bizzat kuşlara götürüm sein slmlar

diğer arkadslarada iyi dilekleri icin ayrı yeten tşk ederim Allah size daha iyilerini nasip etsin

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
valla  ALİ hocam ALLAH  nazarlardan saklasın  aman MAŞALLAHH  41*40 nazarım değmez inŞALLAH  tosuncuklara.... YAVUZ APLTEKİN    AYDIN  TOSYALIĞLU  SEZGİN  ANIL ŞAHİN GÜNGÖR  SEN  MESUT ÇETİN  BURHAN  KADEM VE  KAYSERİDE BİR ABİM DAHA VARDI GURAY ÖZKUL GURHUN AYAZ  VEDAT MUT  SATILMIŞ ERBEN  VE BİR KAÇ ABİMİZ DAHA VARDI  ALIN SİZE  TÜRKİYEM DEV KADROSU  KİM DEMİŞ  AVRUYAYI YAKALAYAMAYIZ DİYE... AVRUPA BİZİ YAKALASIN ABİCİĞİİİİİİMMMMMMM

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Karahan UZUN.' Alıntı:
valla  ALİ hocam ALLAH  nazarlardan saklasın  aman MAŞALLAHH  41*40 nazarım değmez inŞALLAH  tosuncuklara.... YAVUZ APLTEKİN    AYDIN  TOSYALIĞLU  SEZGİN  ANIL ŞAHİN GÜNGÖR  SEN  MESUT ÇETİN  BURHAN  KADEM VE  KAYSERİDE BİR ABİM DAHA VARDI GURAY ÖZKUL GURHUN AYAZ  VEDAT MUT VE BİR KAÇ ABİMİZ DAHA VARDI  ALIN SİZE  TÜRKİYEM DEV KADROSU  KİM DEMİŞ  AVRUYAYI YAKALAYAMAYIZ DİYE... AVRUPA BİZİ YAKALASIN ABİCİĞİİİİİİMMMMMMM
valla karahan hocam Allah razı olsu şu yukardaki isim listesine beni dahil etmisisnya valla ayrı bir mutlu oldum..ismi geçen bütün  arkadslar abilerimiz kardeşlerimiz Türkiyede bu işin piri sağolsunlar bir takımntım oldumu hepsine birden danısıyorum onarı örnek alıyoruz ..inş devamları gelir

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ali ŞENER' Alıntı:
valla karahan hocam Allah razı olsu şu yukardaki isim listesine beni dahil etmisisnya valla ayrı bir mutlu oldum..ismi geçen bütün  arkadslar abilerimiz kardeşlerimiz Türkiyede bu işin piri sağolsunlar bir takımntım oldumu hepsine birden danısıyorum onarı örnek alıyoruz ..inş devamları gelir
  babacığım  SHOW u  iyi bilirim ve  anlarımda  az  çok  ve bu güzellikleri yetişrirebilen  her üstadım benim için yaş sınırı olmaksızın değerli ve kıymetlidir  çünkü ne zahmetlerle yetişrildiğini  ben  çok iyi bilirim  maddiyatı es geç maneviyatı yeter.... ALLAH UTANDIRMASIN VE  DİLERİM ALLAHTAN BAŞARILARINIZ DAİM KILINIR  ŞAHSIM ADINA SİZLERİ TAKTİR TEBRİK EDERİM....

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Karahan UZUN.' Alıntı:
  babacığım  SHOW u  iyi bilirim ve  anlarımda  az  çok  ve bu güzellikleri yetişrirebilen  her üstadım benim için yaş sınırı olmaksızın değerli ve kıymetlidir  çünkü ne zahmetlerle yetişrildiğini  ben  çok iyi bilirim  maddiyatı es geç maneviyatı yeter.... ALLAH UTANDIRMASIN VE  DİLERİM ALLAHTAN BAŞARILARINIZ DAİM KILINIR  ŞAHSIM ADINA SİZLERİ TAKTİR TEBRİK EDERİM....
gün içinde iki arkadsım ne zamandır görmek istiyorlardı üretimhanemi  valal içeri girdiler gösterdigim özeni çabayı farkettiler verdigmiz emeği dediginiz gib hiç paradan söz etmedik işte şu şu fiyattır gibisdinden vala arkadslar beni  o ortamda verdigim emeklerle görünce ne desen haktır valla cok ugraştıgımızı cok zahmet ettigmizi anladırlar Allah var sabah akşam düzenli belli saatlerimiz var o vakitlerde muhakkak bakım yapıyoruz

çihad çiçek abi sendende Allah razı olsun iyi dileklerin için diğer arkadşalardanda Allah razı olsun