2. Üretimhanemi tamamladım

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Allah boy boy yavrular almayı nasip etsin inş.

Abi bişi soracaktım yuvalıklayın üzerindeki yay takılı olan yerler nedir baktım baktım  :-[  bi türlü çözemedim heralde acemilikten dolayı

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Selahattin abi birde buranın dolu videosunu alsak, gözümüz gönlümüz şenlense.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Selahattin abi birde buranın dolu videosunu alsak, gözümüz gönlümüz şenlense.
yavruları satmadan dolayı bu üretimhaneyi doldurmaya  fırsat vermiyorlar inşallah bu kış 200 takım yedek olmak kaydıyla bu üretimhaneyide 300 takıma tamamlayıp hedefime ulaşmış olacağım tabiki allah izin verirse

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Selahattin abi seninki üretimhane değil Kuş farbikası  :D Allah 3. yüde açmayı nasip etsin...

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Çok güzel temiz tertipli, maşallah. Rabbim bol kazanç ve sağlık versin abi. Darısı üretimhane kurmak isteyenlere...

dagasancem1

Yeni Üyemiz
maaşallah çok güzel bir üretim hane ben aranıza yeni katıldım antalyada oturuyorum güzel bir site hazırlamışsınız bunun içinde ayrıca teşekkür ederim

E

elaziz2316

Guest
enginersin' Alıntı:
Allah boy boy yavrular almayı nasip etsin inş.

Abi bişi soracaktım yuvalıklayın üzerindeki yay takılı olan yerler nedir baktım baktım  :-[  bi türlü çözemedim heralde acemilikten dolayı
Abi 1 değil 41 değil 40.000 kere maşallah Allah kem gözlerden nazarlardan saklasın. Benimde acemiliğime verin Engin kardeşim gibi bende yaylı kapağın ve yanındaki boşluğun ne işe yaradığını soracaktım.

Birşey daha soracam; son dönemlerde PVC kafeslerde zannımca yaygınlaşmaya başladı. Selahattin abi sen ağacı tercih ettiğine göre vardır hikmetleri. Bunları da bizlerle paylaşırmısın? Özellikle hangi ağaç malzemeyi kullanmak kuşların sağlığı açısından faydalı olur?

Aydınlatırsanız seviniriz. Teşekkürler.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
o gördüğün yaylı kapağın içinde 30 cm lik italyan yemlik var,ağacıda ben tavsiye ettim selahattin abiye,çok memlun kendisi

E

elaziz2316

Guest
Ahmet SALMAN' Alıntı:
o gördüğün yaylı kapağın içinde 30 cm lik italyan yemlik var,ağacıda ben tavsiye ettim selahattin abiye,çok memlun kendisi
Hangi ağaç kullandınız? Çam mı? Genelde çamda bit filan olmuyor diyorlar. MDF mi? Hangisi ?

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
sellahattin abinin kafesleri su kontrasından yapılma,senin su kontrasından yapmana gerek yok mdf lamdan yaptırabilirsin,sonuçta hepsinde bit oluşabilir