Ahmet SALMAN
Uzman Üyemiz
ustamın üretimhanesi tam katalog çekimlerine uygun
yavruları satmadan dolayı bu üretimhaneyi doldurmaya fırsat vermiyorlar inşallah bu kış 200 takım yedek olmak kaydıyla bu üretimhaneyide 300 takıma tamamlayıp hedefime ulaşmış olacağım tabiki allah izin verirseMehmet Kıdır' Alıntı:Selahattin abi birde buranın dolu videosunu alsak, gözümüz gönlümüz şenlense.
Abi 1 değil 41 değil 40.000 kere maşallah Allah kem gözlerden nazarlardan saklasın. Benimde acemiliğime verin Engin kardeşim gibi bende yaylı kapağın ve yanındaki boşluğun ne işe yaradığını soracaktım.enginersin' Alıntı:Allah boy boy yavrular almayı nasip etsin inş.
Abi bişi soracaktım yuvalıklayın üzerindeki yay takılı olan yerler nedir baktım baktım :-[ bi türlü çözemedim heralde acemilikten dolayı
salmalara taktığımız çeşitli boylarda bulunan şeffaf veya beyaz olan uzun yemliklerMehmet Kıdır' Alıntı:italyan yemlik nasıl bişey?
Hangi ağaç kullandınız? Çam mı? Genelde çamda bit filan olmuyor diyorlar. MDF mi? Hangisi ?Ahmet SALMAN' Alıntı:o gördüğün yaylı kapağın içinde 30 cm lik italyan yemlik var,ağacıda ben tavsiye ettim selahattin abiye,çok memlun kendisi
su kontrasıelaziz2316' Alıntı:Hangi ağaç kullandınız? Çad mı? Genelde çamda bit filan olmuyor diyorlar. MDF mi? Hangisi ?