2. Üretimhanemi tamamladım

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
ABİ ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM YOLUM İSTANBULA DÜŞERSE ARKADAŞLARIMDAN ÖNCE SENİN YANINA GELİCEM HABERİN OLSUN

chapl

Yeni Üyemiz
Maşallah Maşallah. bende gezmek isterim üretimhaneni Selahattin abi. bir gün kısmet olur İnşallah.Hayırlı üretimler...

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
Öncelikle hayırlı olsun .. Mükemmel bir kümes ve aşırı emek harcanan bir mekan .. Beklentilerinizin karşılığını almanız dileğimle ..

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
"Maşaallah la kuvvete illa billah"
Nazar haktır. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder.
Peygamberimiz, nazar ile ilgil olarak,”Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar” “Hoşa giden bir şeyi görünce, "Maşaallah la kuvvete illa billah" denirse o şeye nazar değemez.” buyurdu.
Sabah-akşam, 3 defa “Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim” (16) okuyan, büyü, nazar ve zulümmden korunur.”
Göz değene, Peygamber efendimizin bildirdiği şu tavizi okumalıdır:
“Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin.” (25)

halit35

Üyemiz
Adı
Halit
Soyadı
ÇORUMLULAR
selahattin abicim öncelikle hayırlı olsun diyorum.siteye yeni üyeyim .üret  ime yeni 45 çiftle başladım.senin videonu izledim başka sitede telefonunda vardı çekindim arayamadım.bu siteye uşınca çok mutlu oldumen doyurucu site bu.odo senin farkın 3 .5 gündür izliyorum herkese yetişiyorsun buda bana cesaret verdi.sevgili abicim 140m2 bodrum tuttum.seninki gibi bir sistem kurmak istiyorum.bana yardımcı olurmusun. sevgiyle kalın

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
halit35' Alıntı:
selahattin abicim öncelikle hayırlı olsun diyorum.siteye yeni üyeyim .üret  ime yeni 45 çiftle başladım.senin videonu izledim başka sitede telefonunda vardı çekindim arayamadım.bu siteye uşınca çok mutlu oldumen doyurucu site bu.odo senin farkın 3 .5 gündür izliyorum herkese yetişiyorsun buda bana cesaret verdi.sevgili abicim 140m2 bodrum tuttum.seninki gibi bir sistem kurmak istiyorum.bana yardımcı olurmusun. sevgiyle kalın
HALİT KARDEŞ BEN VE BURADAKİ ÜRETİCİ ARKADAŞLARIMIZ BİRBİRİMİZLE BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞARAK BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI  OLUYORUZ  SİTEDEKİ YÜZLERCE KONULAR VAR ELİNDEN GELDİĞİNCE OKUMAYA ÇALIŞ ANLAŞILMAYAN KONULAR VARSA BURDAN YAZARSIN

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
ALLAH hayırlı üretimler versin işallah bu kafeslerin dolusunuda görmek isteriz

vedat denizer

Yeni Üyemiz
Adı
vedat
Soyadı
denizer
abi allah hayırlı uğurlu eylesin çok güzel.Darısı benim gibi yolun daha başında olanların başına

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Abi açılışı yapalım artık. Kuşum yok dersen, bu kadar üyeyiz, herkes birer kuş gönderse, her iki üretimhaneyi de doldururuz.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Abi açılışı yapalım artık. Kuşum yok dersen, bu kadar üyeyiz, herkes birer kuş gönderse, her iki üretimhaneyi de doldururuz.
MEHMET ÜÇ AY DİNLENMEDEN SONRA KUŞLARI EŞE ATTIK
ARTIK YUMURTALAR ÇOĞALIYOR YAVRU SATIŞINI DURDURACAĞIZ
550 TAKIM DOLMADAN  YAVRU DAĞITMAK YOK
  :-\ :-\

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Çok dinlendirmişsin be abi. Neyse abi, bak teklifimi dinle sen yine. :)

E

elaziz2316

Guest
    3. Üretimhaneme Başladım

İsimli konuyu görür gibi oluyorum. Selahattin abi 2. üretimhaneyi doldurur doldurmaz bence 3. üretimhaneye başlar. Gene piyasaya kuş vermez.  :)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
ABİ SANA KREDİ ÇEKTİM. YAVRULARI LÜTOLFTAN ALABİLİRİZ ARTIK. KALANI DA MANGAL YAPARIZ.