2010 İftar Yemeğinde Hep Beraberdik

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
Süper bir gündü, çok güzel bir ortamdı, kelimenin tam anlamıyla herşey dört dörtlüktü. Selahattin abi herşey için çok teşekürler, hem güzel bir iftar yaptık hemde yüreği güzel dostlarla bir arada bulunmuş olduk.  iftarda bulunan, bulanamayan herkeze teşekkürler, geleneksel yapmak lazım aslında hersene iftar yemeğini, ayrıca bu güzel günün öncü liderlerinden sayın Ahmet SALMAN' a da sonsuz teşekkürler  ;D

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Serdar SİRKECİ' Alıntı:
Süper bir gündü, çok güzel bir ortamdı, kelimenin tam anlamıyla herşey dört dörtlüktü. Selahattin abi herşey için çok teşekürler, hem güzel bir iftar yaptık hemde yüreği güzel dostlarla bir arada bulunmuş olduk.  iftarda bulunan, bulanamayan herkeze teşekkürler, geleneksel yapmak lazım aslında hersene iftar yemeğini, ayrıca bu güzel günün öncü liderlerinden sayın Ahmet SALMAN' a da sonsuz teşekkürler  ;D
teşekkür bizden serdarım nedemek,bu işi geneleksel hale getirecez inşallah

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Aranızda bulunabilmeyi çok isterdik. Fotoğrafları görünce daha çok üzüldüm. Oradaki birlikteliği ve kaynaşmayı görünce çok duygulandım. Bu büyük birlikteliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Başta Selahattin abi olmak üzere herkesi en içten dileklerimle kutluyorum. 

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Serdar SİRKECİ' Alıntı:
teşekkür bizden serdarım nedemek,bu işi geneleksel hale getirecez inşallah
geleneksel hale gelecek Ahmet SALMAN gene gelmeyecek ;)

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
selahattin abi sana tekrar teşekkür ederim yemekte mükemmeldi ortamda sohbette ayrıca bu vesileyle birçok arkadaşla tanışma fırsatı buldum ama özellikle Yılmaz KURŞUN'a değinmeden yapamıyacağım mükemmel bir insan süper bir kişilik benim için çok güzel bir tanışma oldu ayrıca benimle birlikte feshane kadar geldi ve içeride biraz turladık inanın onun yanından ayrılasım gelmedi okadar düzgün birisiki onun yanında insan kelimeleri bile seçerek konuşuyor ve insana sanki kırk yıllık bir dostmuş gibi bakıyor yılmaz sanada teşekkür ederim arkadaşım ayrıca etleri doğruyan yavuza hasan serdar cemal ilker abi  tuncay abi ve diğerleri hepsi süper insanlar doğru yerde olduğumu birkez daha anladım 

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Çetin biraz geç geldin erken gelseydin bütün arkadaşlarımızın nasıl bir insan ve karakterlerinin oturduğunu dahada iyi anlayabilirdin geldiğin için sana teşekkürler seneye dahada büyük bir organizasyonla dahada geniş kapsamlısını yaparız inşallah

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Gelecek yıl 3 misli daha kalabalık oluruz İnşAllah.
    ilk mesajımda yazdığım gibi "Bu kadar iyi insanı bir araya ancak Selahattin (GÜÇLÜ) Abi getirebilirdi."
    Belediye Başkanımıza da ilave fotoğraflardan dolayı Teşekkürler..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Kuş gibi elikopterin bile dikatini çekmişik (Ahmet salman sağol organizasyonda olmayanorganizasyon başı)  selahattin abi sana tekrar teşekürler kesene bereket allah sana daha fazla versin abi

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
AHMET HEM GELMEDİN UZAKTANDA KUMANDAYI BIRAKMIYON KUŞ BESLEYEN KANATLI YEMEZ YANİ ANİ ASKERDE DERLER ASKER YEMEZ İÇMEZ S.. DİYE İNSAN DEĞİLMİ ASKER

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Belediyede bu güzel manzaraya imrenmiş demekki.