2013 de yeni kanun..

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
VETERNER ZORUNLU  SAGLIKLIKUŞ ÜRETMEK İÇİN..PARASAL KONUSU ZORUNLU DEGİL BELKİ BEDAVA BAKAN VETERNERİN VARDIR KİME NE KONTROL İMZASI VARMI O ÖNEMLİ OLAN.. YUMURTA ADEDİ ALINAN PARA DİYE BİŞE YOK TAMAMEN SAPTIRMA BİR LAF..ÜRETİCİ OLARAKTA (1 . 50 ÇİFT ARASI AMATÖR  (50  VE YUKARISI ÜRETENLER DEFTERE  YANİ VETERNER DEFTERİNE TABİ OLACAKLAR BENİMDE DUYUMUM BÖYLE BAKALIM HAKIMIZDA NE HAYIRLISI İSE O OLUR İYİ AKŞAMLAR..

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Bu gün bende çok büyük bir pet shopcu abimin mekanını ziyaret ettim.Onlar da yeni yasa hakkın da çok net bir durum olmadığını.Bildikleri açık da köpek ve kedi mamasının satılmayacağı.Kendisi de bu konuyu 3-5 kğ lık paketler stoklayarak önlem almaya çalışıyor.

Herkes vergi versin eyvallah....Öncelikle ithal ve kaçak girişleri önlesinler ondan sonra devletime boynum her zamanki gibi kıldan ince.Biz hobicileri bile Suriye kaçak ithaline ezdirip sonrada vergi denilecekse  icon_naughty  icon_naughty  icon_naughty  icon_naughty

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
BEDAVA VETERİNER YOK ODAYA KAYITLI OLACAK AYLIK FATURA KESECEK 2013TE 385 AYLIK HESABINA YATACAK BU SADECE KUŞ BALIK SATANLARA
KEDİ KÖPEK SATANLAR 600 KÜSÜR VERECEK BOŞ YUMURTAYADA PARA YOK

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Erkan bey yok öyle şeyler; Arkadaşınız sizi keklemiş yahut siz yanlış anlamışsınızdır..
  PetShoplar zaten veterinerlik hizmeti için her ay para veriyorlardı. Veteriner sadece imza atıp gidiyor.. Belki o meblağ bu yıl biraz daha artabilir hepsi bu..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
bu güne kadar siigara ile kaç defa vatandaş sık boğaz edildi
merak etmeyin bundada sıkıntı olmaz...
sadece bizler abartıyoruz..

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
gerçekten benim ahdim var eğer benim kuşların çiftleştiklerini görürsem bizim hanıma 50 milyon vericem :D bi fakire sdaka vericem daha ne diym :)
Bekir bey yengeye niye veriyorsun yabanciya verki daha bir icden olsun bir cebinizden diyer cebinize koymussunuz gibi  smileki smileki smileki INSALLAH GORURSUNUZ O YAVRULARI

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
aldığımız nefeste parayla satılırsa şaşırmayın