27-28 Kasım Feshane Yarışmalarındaki Standımız Ve Resimlerimiz-1-

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ÇOK GÜZEL NEŞELİ BİRGÜNDÜ AHMEDİN ELİNDEN ZOR ALDIK AMA DÜKANA KUŞ YAKIŞTI ,HASANA TEŞEKÜRLER

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Evvet yeni resimlerle karşınızdayız :) Feshanede çektiğim resimler, değişik kuşlar, derecelerimiz, abilerimizle, üyelerimizle olan muhabbetlerimiz, derece olan kanarya ve diğer doğa kuşları fotoğrafları, ödüller, bizlerin satışa sunduğu muhabbet kuşları, jumbo, ingiliz ve çekoslavak kuşlarımız, tepeli  mubişlerimiz ve daha niceleri :)

Gözünüzün pasını silecem şimdi  ;D

Serkan ( Haylaz nickli üyemiz ) abimizin aldığı kuşlar. Kendisini burdan tebrik ediyorum. Kanaryada birincilik armağan etti bizlere, bu güzelliği üyelerimizle birlikte yaşadık..

Kamil Sargın Abimizin Başarıları ( Irkının En İyisi Ve Salonun En iyisi )

Üyelerimizle Sohbetlerimiz

Saygılar ;)

ferdieser

Üyemiz
Adı
ferdi eser
Soyadı
çakmak
Abi teşekkürler resimler için. Sizleri gördükçe inan farklı duygular içerisine giriyorum.Bırakın böyle yarışmayı sizin gibi bana fikirler verecek ustadlarımızın yanına gelip üretimhanenizde bir 15 dk geçirmek bile bana inan büyük mutluluk verirdi.Ankaradada böyle yarışmalar oldugunda bende orda bulunmka için her şeyi yapacagım :(

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Yarışmada derece alan kuşların fotoğrafları yok mu?

Ayrıca ödül alanlar kimler yazarsanız sevinirim ;)

E

elaziz2316

Guest
    - Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur.
    - Emek olmadan ekmek olmaz.

Canıgönülden kuşları ile ilgilenen dereceye giren girmeyen üreticilere hayırlı üretimler olur inşallah. Emek olduktan sonra bence başarı ve derceler kaçınılmazdır.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Yavuz inanki hiç bu kadar keyif almamıştım çok zevkli ve güzel geçti
bu aradada uzun zamandır göremediğimiz arkadaşlarımızı görme şansımız oldu güzel sohbetler oldu kısacası harikaydı tabiki masamıza gelmeyenlerde oldu  ama gelmeyenler deve de kulak misali  3-4 kişilerdi  allah onlarında işini gücünü rast getirsin kısacası uzun zamandır hiç böyle keyif almamıştım

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Müthiş efor sarfetmişsiniz Selahattin abi. Paylaşımlar için teşekkürler. Aranızda bulunabilmeyi çok isterdim

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yarışmada başarı gösteren tüm üreticileri tebrik ederim. Paylaşımlar için teşekkürler

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Paylaşım için teşekkürler. Resimlere baktıkça orada bulunamamanın üzüntüsünü yaşıyorum

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Emeklerinize sağlık Yavuz. Mükemmel kareler