35 GÜNLÜK SHOW BEBEKLER 2013 / AYDIN TOSYALIOĞLU

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Maşallah kafaları vücutlarından büyük:)

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
yavru showların cereleri bölemi oluyor bilmediğimden soruyorum . Maşallah tosun gibiler :)

aydın tosya

Takipçi Üyemiz
Ersin DEDE' Alıntı:
yavru showların cereleri bölemi oluyor bilmediğimden soruyorum . Maşallah tosun gibiler :)
Doğrudur, Ersin Bey genel olarak muhabbetlerin cereleri, erkek dişiye göre hafif renk değişkenlikleri göstermektedir.

Mesut ÇETİN' Alıntı:
bu kuşların anaçları Türkiye top 10 a girer:) yani o kalitede 10 tane varmıdr bilmiyorum TR de:)

Yavrular çok iyi abi  anaçlarını aratmıyacaklar kırmayıp bunların  yuva kardeşini de bana verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.
Teşekkürler mesutcum  güzel sözlerin için, inşallah sende bol bol yavrular alırsın. hayırlı olsun.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
şimdiden bu kadar güzelse bu kuşlar 1 yaşında bakmaya kıyılmaz.

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
maşallah aydın kardeşim elindeki yavrular en üst seviyede kıymetlerini bil

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
YAP HOCAM  ETME  HOCAM  BU NEDİR  NEYİN NESİDİR KAÇTIR DİYORU  Kİ SİZE YAPMAYIN EKLEMEYİN RESİMLERİ  ÇILDIRTMAYIN BENİ :) :) :) :) :) :) :) :)  EN SON ELİMDEKİ KIRMAYA JAPON LA TÜY YAPIŞTIRACAKSIN BANA  BENİMDE  SHOW OLACAK .....  MESUT UN DEDİĞİ  GİBİ ON TANE VAR  YOK  ÜLKEMİZDE  BİRİ SEN DE  BİRİ YAVUZ ABİMDE  DİĞERİ GURHUN AYAZDA  BİR  DİĞERİDE KAYSERİDEKİ ALİ ABİMDE VALLA  BİLLAHA ABDESTLİYİM NAZARIM DEĞECEK DİYE KORKUYORUM  AMA DUADA EDİYORUM BİR YANDAN DA...... BEN  BUNLARI  YERİM  YEEERRR  İŞ YERİNDE  KİME  GÖSTERDİYSEM FOTOMONTAJ SANIYOR :) :) :) TEK KELİMEYLE  BİTTİM....

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
maşallah maşallah gerçekten güzel yavrular emeğinize sağlık