ACİL Yavrulu çift aldım ama?

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Üzüldüm.Geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilmiyorum.İş kazası demek daha doğru olur herhalde.Artık kısmet diğer kuluçkalara.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
gecmiş olsun kardeşim cok üzüldüm .bundan sonra yavrulu kuş alma almak zorunda kalırsan yuvalıgı ile al ama bazı  kuş yeri degiştimi yumurtadan kalkabilir yada yavruları bakmaz.onun icin yavrulu kuş almak risktir sonucta üzücü şeyler oluyor.

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
evt murat abi daha bu hobinin en başında buyuk bı ders aldım kendımce. bir daha asla yavrulu yumurtalı kuş almam.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Geçmiş olsun işin başında bazı şeyleri öğrenmek daha iyi oluyor bence yılmak yok yola devam

Kuscu_Abi

Yeni Üyemiz
Adı
Kuscu_Abi
Soyadı
Kuscu_Abi1
Yaklaşık 1 ay önce balık ve kuş malzemeleri saten bir arkadaşın yanına ugradım  cay icmem icin cok ısrar etti ve kıramadım oturdumaradan 5 dk gecmediki bir adam elinde kafesle iceriye girdi 1 cift kuş yuvalık takılı acil satmak istiyorum dedim yavrular cıksın yuvadan cıksın ben alırım ki dişi kuş yuvalıktaydı görmemiştim dedi yok satmak istiyorum dedim kac yumurta var 5  tane arkadasa dedim bak al kuşları arkadas dişiyi yuvadan aldıki dişi problemli ayakları acık 1 kanadı felc gibi kanatta can yok arkadaş dedi ben almam bunu dedim tamam ben alırım neyse aldım kuşları eve getirdim yuvalık leş gibi olmuş bakım diye birşey yok yuvalıgı temizledim yumurtaları koydum bugünse 4 yavru var 1 yumurta dölsüzmüş  dişi yavrular yeme düşünce emekli..!

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Kuscu_Abi' Alıntı:
Yaklaşık 1 ay önce balık ve kuş malzemeleri saten bir arkadaşın yanına ugradım  cay icmem icin cok ısrar etti ve kıramadım oturdumaradan 5 dk gecmediki bir adam elinde kafesle iceriye girdi 1 cift kuş yuvalık takılı acil satmak istiyorum dedim yavrular cıksın yuvadan cıksın ben alırım ki dişi kuş yuvalıktaydı görmemiştim dedi yok satmak istiyorum dedim kac yumurta var 5  tane arkadasa dedim bak al kuşları arkadas dişiyi yuvadan aldıki dişi problemli ayakları acık 1 kanadı felc gibi kanatta can yok arkadaş dedi ben almam bunu dedim tamam ben alırım neyse aldım kuşları eve getirdim yuvalık leş gibi olmuş bakım diye birşey yok yuvalıgı temizledim yumurtaları koydum bugünse 4 yavru var 1 yumurta dölsüzmüş  dişi yavrular yeme düşünce emekli..!
Kuscu_Abi kusura bakma ama yazını anlayıncaya kadar 4 kere okudum, hala anlayamadığım yerler var. 2 tane nokta kullanmışsın, oda en sonda. Bir tane virgül yok. Bulmaca gibi valla.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Hayırlı olsun üstat şonuçta dört yavru çıkmış inşallah sağlıklı yeme iner dişin belki gayretle gene yumurtlar :)