AĞAÇ BUMU ARKADAŞLAR

gaziugur

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
SÜREL
MRB ARKADASLAR GEÇEN BİR KONU VARDI OKALİPTÜS AĞACI
BEN GAZİANTEP NİZİPTE YAŞIYORUM YOLDA YÜRÜRKEN Bİ ANDA GÖZÜME TAKILDI
ACABA BAHSETTİĞİNİZ AĞAÇ BU MUDUR TESEKKÜRLER SAYGILAR

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
uğur ağacımızı kuşlarınıza tanıtırsan sonuçlarını bizile paylaşırmısın..

gaziugur

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
SÜREL
TABİKİ PAYLASIRIM BİR DAL KOPARDIM
AKSAM GİDİP O ŞEKİLDE KAFESE KOYCAM BAKALIM NE YAPACAK KUSLAR

esd

Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
DEMİR
aynen bu ağaç ben dün ilk defa verdim ilk önce korktular sonra meraktan yaklaştılar 3 çiftim hariç geri kalan çiftler biraz yapraklarından tattılar şuna dikkat ettim özellikle 2 dişi kuş yapraklardan parça kopardı gagalarıyla ezerek vücutlarının heryerine sürdüler  pazartesiden itibaren tekrar vermeye devam edeceğim fakat  resime dikka ettim bunlar tohumlu benim verdiğim dallarda tohum yoktu.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ya arkadaşlar şu ağacın dallarından bizede göndersenizya....bizimkilerde delirsin salmadaki kuşlarımın ihtiyacı var böyle şeylere..

esd

Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
DEMİR
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
ya arkadaşlar şu ağacın dallarından bizede göndersenizya....bizimkilerde delirsin salmadaki kuşlarımın ihtiyacı var böyle şeylere..
ahmet bey kesilen dallar çok kısa zamanda (10-12 saat gbi) özelliğini kaybediyor yoksa göndermek sorun değil

metkuy

Uzman Üyemiz
ali bey bu ağacın kuşlara faydası nedir, önceki açılmış olan konuyu görmediğim için amaç nedir anlayamadım.

cevdet

Yeni Üyemiz
Adı
ertugrul
Soyadı
ucarcı
ali kardeş ödemişin neresinden kopardın bende ödemişliyim ben devamlı veriyorum ama bir aydır vermiyorum çünkü tohumlar bayatladı artık yani bizim dilimizle gartıdı

cevdet

Yeni Üyemiz
Adı
ertugrul
Soyadı
ucarcı
arkadaşlar ben salmada üretim yapıyorum salmada alışmarı daha kolay oluyor ben ilk başlarda salmaya astım hemen ilgilenmediler ama geri almadım kurudukça alıştılar ben salmayı telle bağ yapıp telle asıyorum üç sonra sadece dalları kalıyor yani kurudu diye hemen almayın zaten kuruduktan sonra çok güzel kokuyor saygılar

esd

Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
DEMİR
Ertuğrul UÇARCI' Alıntı:
ali kardeş ödemişin neresinden kopardın bende ödemişliyim ben devamlı veriyorum ama bir aydır vermiyorum çünkü tohumlar bayatladı artık yani bizim dilimizle gartıdı
ertuğrul bey tedaş taraftan sanyiye doğru giderken tenis kortlarını geçtikten sonra oralardan koparabilirsiniz fakat tohumlu değil ben arkadaşlara koparttım teze dallarından koparmışlar bu ağaçlardan bir sürü var bizim buralarda böyle olunca insanın aklına gelmiyor

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
Merhaba,
Ahmet bey Okaliptus yok diye Karasal iklimdeki kuşlar ölmüyor merak etmeyin.Onları Karasal iklim ağacı olan SÖĞÜT ağacı ilede coşturabilirsiniz.
Hemen hemen Aynı görevi görürler.Ayrıca Aspirinin Ham maddesini içeren Söğütünde Çok fazla faydası vardır.
Saygılar.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Yavuz USTA' Alıntı:
Merhaba,
Ahmet bey Okaliptus yok diye Karasal iklimdeki kuşlar ölmüyor merak etmeyin.Onları Karasal iklim ağacı olan SÖĞÜT ağacı ilede coşturabilirsiniz.
Hemen hemen Aynı görevi görürler.Ayrıca Aspirinin Ham maddesini içeren Söğütünde Çok fazla faydası vardır.
Saygılar.
yavuz usta teşekkür ederim söğüt ağacı için..söğütü bulabiliriz.sanırım siz denediniz faydasınıda gördünüz bende deneyeyim ..