ahmet bey kesilen dallar çok kısa zamanda (10-12 saat gbi) özelliğini kaybediyor yoksa göndermek sorun değilAhmet ÇETİN' Alıntı:ya arkadaşlar şu ağacın dallarından bizede göndersenizya....bizimkilerde delirsin salmadaki kuşlarımın ihtiyacı var böyle şeylere..
ertuğrul bey tedaş taraftan sanyiye doğru giderken tenis kortlarını geçtikten sonra oralardan koparabilirsiniz fakat tohumlu değil ben arkadaşlara koparttım teze dallarından koparmışlar bu ağaçlardan bir sürü var bizim buralarda böyle olunca insanın aklına gelmiyorErtuğrul UÇARCI' Alıntı:ali kardeş ödemişin neresinden kopardın bende ödemişliyim ben devamlı veriyorum ama bir aydır vermiyorum çünkü tohumlar bayatladı artık yani bizim dilimizle gartıdı
metin bey umarım linklerden faydalanabilirsinizMetin KUYUMCU' Alıntı:ali bey bu ağacın kuşlara faydası nedir, önceki açılmış olan konuyu görmediğim için amaç nedir anlayamadım.
Merhaba,Ahmet ÇETİN' Alıntı:ya arkadaşlar şu ağacın dallarından bizede göndersenizya....bizimkilerde delirsin salmadaki kuşlarımın ihtiyacı var böyle şeylere..
yavuz usta teşekkür ederim söğüt ağacı için..söğütü bulabiliriz.sanırım siz denediniz faydasınıda gördünüz bende deneyeyim ..Yavuz USTA' Alıntı:Merhaba,
Ahmet bey Okaliptus yok diye Karasal iklimdeki kuşlar ölmüyor merak etmeyin.Onları Karasal iklim ağacı olan SÖĞÜT ağacı ilede coşturabilirsiniz.
Hemen hemen Aynı görevi görürler.Ayrıca Aspirinin Ham maddesini içeren Söğütünde Çok fazla faydası vardır.
Saygılar.