AKŞİT ER ARKADAŞIMIZ GÖNDERMİŞ

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
BİR SÜRE ÖNCE AKŞİT ER ARKADAŞIMIZIN SİTE KURALLARI GEREĞİNCE YANLIŞ SÖZLER SARFETTİĞİ İÇİN SİTEMİZDEN YASAKLAMIŞTIK
BUNUN ÜZERİNE AKŞİT ER ARKADAŞIMIZ BANA DÜN MAİL GÖNDERDİ
BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMIZIDA İLGİLENDİRDİĞİ İÇİN SİZLERLE PAYLAŞMA GEREĞİ DUYDUM

Yanıtla |Akşit Er Kime: bana
ayrıntılar 17 Mar (1 gün önce)

Ağızdan çıkan lakırtı,
Geçirilmiş kaza,
Hedefe atılmış ok....          asla geri döndürülemeyecek şeylerdir, biliyorum.

İyi günler Selahattin Bey,
Beni o son yazdıklarımla değerlendirmenizi istemediğim için,öyle hatırlamamanızı dilediğim için bu maili gönderiyorum size.
Hayatta hiçbir zaman hiçbir yerde karşılaşmayacak da olabiliriz ama, bunu bilmeniz benim için çok büyük önem taşıyor.
Çünkü ben, sandığınız gibi bir insan değilim. 

O akşam üzeri bazı problemler yaşamıştım, alkollüydüm de biraz, bazı şeyler üst üste geldi. Hani bazen insan çatacak adam arar,kazı koz anlar ya, öyle diyelim. Fazla alınganlık gösterdiğimi biliyorum.

Neyse ...

Bu kısa zaman zarfında bilgilerinizden ( sizin ve tecrübe sahibi diğer arkadaşların ) faydalandım.Teşekkür ederim. Büyük bir özveri gösterip kurduğunuz bu siteden dolayı da emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Hakkınızı helal edin lütfen, benden yana helal olsun.

Not: Yasağımın kaldırılmasını istemiyorum, teşekkür ederim.

Saygılar.

Akşit ER

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
lütfen, İslami usullere göre siteye giriş yapalım  ;)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BU  SİTEDEKİ  KATILIMCI BÜYÜK KÜÇÜK ARKADAŞLAR BUNUN İÇİN VARIZ  ALLAH CC ÖMÜR VERDİĞİ SÜRECEDE VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ O İLETİLERİ OKUYUPTA ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASAYDIK BU MEİL GELMEZ EN BAŞTA BU DAVRANIŞIN SİTENİN GERÇEKTEN PAYLAŞILDIKÇA ARTAN TAT OLDUĞU GÖSRERGESİDİR SLM

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Makbul insan kendi hatasından ders çıkarandır. Akşit bey kendi muhakemesini yapmış

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Akşit Bey in hatasını anlamış olmasından dolayı şahsen memnun oldum umarım Selahattin Abi malum arkadaş hakkında en doğru kararı verecektir sana güveniyoruz Selahattin Abi

halit35

Üyemiz
Adı
Halit
Soyadı
ÇORUMLULAR
KABUL EDİLMİŞ HATA KAZANILMIŞ BİR ZAFERDİR.TEBRİK EDERİM

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Hatasını kabul eden insan büyük insandır. Yanlış anlaşılmalar her zaman olacaktır. Kol kırılır yen içinde.

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Hatayı kabul edip özür dileyip helallik istemek bile insanın nekadar düzgün olduğunun göstergesidir,Akşit kardeş bu erdemi göstermiş kendisini tebrik ederim,inşallah birdaha böyle bir hataya düşmez.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Arkadaş hatasını anlamış anlamısınada,alkol almıştım kafam iyidi,diyor her alkol aldığında böyle problemler çıkarmayacağı anlamına gelmez malesef.

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
işte bir örnek daha demek ki şişede durduğu gibi masum ve günahsız değil alkol . Allah herkesi alkol belasından kurtarsın . Düşmeyenleri de düşürmesin. Sayın akşit bey aslında suçu alkole buluyor suçlu alkolmüş gibi yazmış. Alkol aldım kafam bozuktu falan . Alkol aldıysan siteye girmeyeceksin insanların huzurunu kaçırmayacaksın. Bu olay önce kendime sonra tüm üyelerimize örnek olsun .

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Hatasını kabul eden insan büyük insandır. Yanlış anlaşılmalar her zaman olacaktır. Kol kırılır yen içinde.
İnsan alkol alıyosa limitini aştıktan sonra kendisini tartamıyomuş demek ki.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Arkadaş hatasını anlamış anlamısınada,alkol almıştım kafam iyidi,diyor her alkol aldığında böyle problemler çıkarmayacağı anlamına gelmez malesef.
insanları kaybetmek okadar kolaydırki ancak kazanmak çok çok zordur ben şahsen hatasını anlamış ve helallik istiyen bu arkadaşımıza bir şans daha verilmesini düşünüyorum ayrıca dersini almış , tekrarlama olasılığının olduğu kadarıyla sitemize faydalı bir insan olma olasılığıda vardı benim görüşüm bu yönde kararı verecek olan Selahattin Ustamızdır

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
enginersin' Alıntı:
insanları kaybetmek okadar kolaydırki ancak kazanmak çok çok zordur ben şahsen hatasını anlamış ve helallik istiyen bu arkadaşımıza bir şans daha verilmesini düşünüyorum ayrıca dersini almış , tekrarlama olasılığının olduğu kadarıyla sitemize faydalı bir insan olma olasılığıda vardı benim görüşüm bu yönde kararı verecek olan Selahattin Ustamızdır

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
enginersin' Alıntı:
Gelmesine gerek yok. Ben her yazıdıgımı 2 kere okuyorum ondan sonra yolluyorum. Ben buna dikkat ederken her durumda morelim düzgün mü oluyor? hayır tabikide... Başkaları içinde bu geçerli...

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
bu kadarmı toleransımız düşük.hepimiz melekmiyiz.evet o akşam yaptığı şeyler yenir yutulur şeyler değildi.ama adam ben bunları yaptım diyerek arkasında duruyor,hatasını kabul ediyor.aslında burada insiyatif kullanması gereken bence Yılmaz KURŞUN arkadaşımızdır.onun düşüncelerinin daha önemli olduğunu düşünüyorum