- Web sitesi
- www.muhabbetkusuureticileri.org
- Adı
- Selahattin
- Soyadı
- GÜÇLÜ
BİR SÜRE ÖNCE AKŞİT ER ARKADAŞIMIZIN SİTE KURALLARI GEREĞİNCE YANLIŞ SÖZLER SARFETTİĞİ İÇİN SİTEMİZDEN YASAKLAMIŞTIK
BUNUN ÜZERİNE AKŞİT ER ARKADAŞIMIZ BANA DÜN MAİL GÖNDERDİ
BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMIZIDA İLGİLENDİRDİĞİ İÇİN SİZLERLE PAYLAŞMA GEREĞİ DUYDUM
Yanıtla |Akşit Er Kime: bana
ayrıntılar 17 Mar (1 gün önce)
Ağızdan çıkan lakırtı,
Geçirilmiş kaza,
Hedefe atılmış ok.... asla geri döndürülemeyecek şeylerdir, biliyorum.
İyi günler Selahattin Bey,
Beni o son yazdıklarımla değerlendirmenizi istemediğim için,öyle hatırlamamanızı dilediğim için bu maili gönderiyorum size.
Hayatta hiçbir zaman hiçbir yerde karşılaşmayacak da olabiliriz ama, bunu bilmeniz benim için çok büyük önem taşıyor.
Çünkü ben, sandığınız gibi bir insan değilim.
O akşam üzeri bazı problemler yaşamıştım, alkollüydüm de biraz, bazı şeyler üst üste geldi. Hani bazen insan çatacak adam arar,kazı koz anlar ya, öyle diyelim. Fazla alınganlık gösterdiğimi biliyorum.
Neyse ...
Bu kısa zaman zarfında bilgilerinizden ( sizin ve tecrübe sahibi diğer arkadaşların ) faydalandım.Teşekkür ederim. Büyük bir özveri gösterip kurduğunuz bu siteden dolayı da emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Hakkınızı helal edin lütfen, benden yana helal olsun.
Not: Yasağımın kaldırılmasını istemiyorum, teşekkür ederim.
Saygılar.
Akşit ER
BUNUN ÜZERİNE AKŞİT ER ARKADAŞIMIZ BANA DÜN MAİL GÖNDERDİ
BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMIZIDA İLGİLENDİRDİĞİ İÇİN SİZLERLE PAYLAŞMA GEREĞİ DUYDUM
Yanıtla |Akşit Er Kime: bana
ayrıntılar 17 Mar (1 gün önce)
Ağızdan çıkan lakırtı,
Geçirilmiş kaza,
Hedefe atılmış ok.... asla geri döndürülemeyecek şeylerdir, biliyorum.
İyi günler Selahattin Bey,
Beni o son yazdıklarımla değerlendirmenizi istemediğim için,öyle hatırlamamanızı dilediğim için bu maili gönderiyorum size.
Hayatta hiçbir zaman hiçbir yerde karşılaşmayacak da olabiliriz ama, bunu bilmeniz benim için çok büyük önem taşıyor.
Çünkü ben, sandığınız gibi bir insan değilim.
O akşam üzeri bazı problemler yaşamıştım, alkollüydüm de biraz, bazı şeyler üst üste geldi. Hani bazen insan çatacak adam arar,kazı koz anlar ya, öyle diyelim. Fazla alınganlık gösterdiğimi biliyorum.
Neyse ...
Bu kısa zaman zarfında bilgilerinizden ( sizin ve tecrübe sahibi diğer arkadaşların ) faydalandım.Teşekkür ederim. Büyük bir özveri gösterip kurduğunuz bu siteden dolayı da emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Hakkınızı helal edin lütfen, benden yana helal olsun.
Not: Yasağımın kaldırılmasını istemiyorum, teşekkür ederim.
Saygılar.
Akşit ER