BURASI SATIŞ YERİ DEĞİL. BURASI FORUM PAYLAŞIMI. BEN BU ŞEKİLDE MEMNUNUM, SİTENİN KURALLARI İÇİNDE DE AYNI ŞEKİLDE YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM. BİR ŞEYLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTEYEN ADI BİLE BELLİ OLMAYAN KİŞİLER İÇİN SAĞ KÖŞEDE ÇARPI İŞARETİ YAPILMIŞ.
YILMAZA KATILIYORUM HEM BURADA ÜRETİCİ VE HOBİCİ ARKADAŞLARIMIZ VAR SİTEMİZ SATIŞ DEĞİL PAYLAŞIM SİTESİ AMA FAZLA KUŞUNU ELDEN ÇIKARMAK İSTEYENE YARDIMÇI OLUNUYORYılmaz KURŞUN' Alıntı:Ben o arkadaşın ilanına yazmadım, uyarısından sonra yazmazdım fakat
Her bir temenni konuyu/ilanı en başa getirip güncellemiyor mu ?
Son günlerdeki trafik yoğunluğuyla tahmin ediyorum: Kimse yazmazda 12 saat ön sayfada kalabilirse; büyük şans..
aynı düşüncedeyim,istemeyen yazmaz,ben herseferindede yazarım kimsede karışamaz,daha fazla tatsızlık çıkmasın konuyuda uzatmayalım kapatalım..Mehmet Kıdır' Alıntı:BURASI SATIŞ YERİ DEĞİL. BURASI FORUM PAYLAŞIMI. BEN BU ŞEKİLDE MEMNUNUM, SİTENİN KURALLARI İÇİNDE DE AYNI ŞEKİLDE YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM. BİR ŞEYLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTEYEN ADI BİLE BELLİ OLMAYAN KİŞİLER İÇİN SAĞ KÖŞEDE ÇARPI İŞARETİ YAPILMIŞ.
mustanoglu' Alıntı:arkdaşa katılıyorum olay "kopyala yapıştır" işine dönüyor.biri ilan mı verdi.ya altına bunun fiyatı fazla olmuş gibi ya da ne bileyim şöle yapsan daha iyi olmaz mı gibisinden yorum yazmak doğaldır.ama bazıları ilanı bile okumuyor hatta bi üstteki yazıyı kopyalayıp yapıştırıyor.insan bi konuyla ilgilidir bakar ona yorum yazar ama bazıları umurlarında olsun olmasın her konuya gerekli ya da çoğu zaman gereksiz mesajlar yazıyorlar.ben olsam sıkılırım.sonuçta bu bir taciz gibi bişey.hem insanlara, hem konulara taciz.hepimiz en hayırlısını iztiyoruz muhakkak.ama bi insanın gönderdiği 500 mesajda 350 si aynı kelime ise bunda kasıt olduğu da apaçık ortadadır.
TAMAM ARKADAŞIM HERKİMSEN DEDİKLERİNDE DOĞRULUK VAR BURDA TEŞEKÜR EDENLERİN NERDEYSE AÇIK ADRESİ TELEFONU ADI VAR SİZ BİR İSİM BİLE YAZMAMIŞSINIZ
(Konudaki en güzel mesaja) Aynen katılıyorum..enginersin' Alıntı:üzülerek tüm yorumları okudum bence çok çok gereksiz bir tartışma paylaşım sitesinde hakaret kötü kelime dışında herşey paylaşılmalı bence
hayat paylaştıkça güzeldir
+1Yılmaz KURŞUN' Alıntı:(Konudaki en güzel mesaja) Aynen katılıyorum..enginersin' Alıntı:üzülerek tüm yorumları okudum bence çok çok gereksiz bir tartışma paylaşım sitesinde hakaret kötü kelime dışında herşey paylaşılmalı bence
hayat paylaştıkça güzeldir