ANTALYADA PROFESYONEL MUHABBET ÜRETİMHANESİ

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Selam Süleyman usta...Antalyalılar ittifak kurdmuş gibi olacak biraz    :D ;D ...yorum yapma sebebim şu profesyonellik sözüne biraz açıklık getirmek usta...yani amacım seni rencide etmek değil. Profesyonelliği görünüm, mekan büyüklüğü, ekipman, üretim kapasitesi veya tecrube ile ölçemeyiz. Profesyonel demek yaptığımız bir işten veya verdiğimiz bir hizmetten para kazanmak anlamına geliyor. Raşit ustanın konu başlığı "Antalyada Büyük Kapasiteli Muhabbet Üretimhanesi" olsaydı ozaman dediğinde haklı olabilirdin.
Günay kardeşim para kazanınca profesyonel olunur cümlenize katılmıyorum.Zevkine yapan arkadaşlara ayıp olmuş(Öncelikle bana :) )

Konuyu okudum da alıp başını bölgesel savaşa dönmüş  evil_idea  evil_idea  evil_idea
Arkadaşlar bu site altındayız ve Ali Veli mezusu değil.Bir arkadaşımız emek vermiş birşeyleri yapmış.Amaç destek olmak.Sonuç da bir emek var.Bence emeğe saygısızlık çok büyük bir kul hakkı yemek.İyi ya da kötü sen beyenirsin ben beyenmem.Beyenmediğini alenen bildirmek hem kırıcı olmak hemde emeğe saygısızlık olarak nitelendiriyorum.Ha!!!!Yanlış olduğunu kırıcı olmadan belirtmek yanlışlarını bilgilerin doğrultusun da düzeltmesini sağlamak ERDEM'liktir.Mekanın büyük,ferah ve düzenli olması ile Mekanın dar ve yetiştirciliğe en uygun tarza getirmek amaçlı düzensiz görünmesi kimsenin profesyonel olup olmadığını göstermez.

Sayın arkadaşım;

Emeğiniz bol ve Yağlı olsun.Cenabı Allah'ım utandırmasın...Ellerinize ve Emeğinize sağlık.Bol yavrular dilerim......... 

zülfikar07

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
kaynak
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:
hayırlı uğurulu olsun harika bir üretimhane harika kuşlar emekleri sağlık.ayrıca Süleyman bey insanları bu şekil kırmanın,her konu açıldığında Selahattin beyin üretimhanesini  söyLemenin övmenin bir anlamı yok herkesin gözü var sonuçta insanlar araştırıyorlar.gerçekten size hiç yakıştıramadım.HERKES HADDİNİ BİLSİN VE KİMSEYİ RENCİDE ETMESİN BU SİTEDE..
+1

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
ŞU ilde fazla bu ilde daha fazla bütür tartışmalar hoş degil.Herkezinde bildiği gibi Muhabbette üretim  İzmir ve Manisa ili öndedir.(merdiven altı üretim hanelerle birlikte) Marifet  çok üretim hanelerin olması degil, marifat bilinçli, saglıklı üretimler yapmak.Merdiven altı saglıksız şartlarda üretim yapmak  ve piyasaya hastalıklı kuşlar sunmak degil...Piyasaya temiz,saglıklı, vasıflı kuşlar katabilmek...İster İzmir olsun, ister Manisa, ister Afyon, ister Sivas, ister Elazıg v.b gibi. Neresi olursa olsun heryer bizim Az olsun, öz olsun, temiz olsun, vasflı olsun bizim olsun misali...

yahya beyin görüşlerine katılıyorum, raşit bey maşallah çok güzel bir üretimhane kurmuşsun allah nazarlardan saklasın, hayırlı üretimler.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Mustafa KÖKSOY' Alıntı:
ŞU ilde fazla bu ilde daha fazla bütür tartışmalar hoş degil.Herkezinde bildiği gibi Muhabbette üretim  İzmir ve Manisa ili öndedir.(merdiven altı üretim hanelerle birlikte) Marifet  çok üretim hanelerin olması degil, marifat bilinçli, saglıklı üretimler yapmak.Merdiven altı saglıksız şartlarda üretim yapmak  ve piyasaya hastalıklı kuşlar sunmak degil...Piyasaya temiz,saglıklı, vasıflı kuşlar katabilmek...İster İzmir olsun, ister Manisa, ister Afyon, ister Sivas, ister Elazıg v.b gibi. Neresi olursa olsun heryer bizim Az olsun, öz olsun, temiz olsun, vasflı olsun bizim olsun misali...

yahya beyin görüşlerine katılıyorum, raşit bey maşallah çok güzel bir üretimhane kurmuşsun allah nazarlardan saklasın, hayırlı üretimler.
+1

mehmet07

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
AVCU
kardeşim işte bu inşallah tüyü kadar yavru alırsın diğer kuşlarında fotolarınıda ekle ortam bi kuş görsün raşit usta  8)

yalcinky

Yeni Üyemiz
Adı
yalcin
Soyadı
kaya
Yerinde görmüş biri olarak 10 numara 5 yıldız demekten kendımı alamıyorum. Tesekkurler Raşit Usta

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Günay kardeşim para kazanınca profesyonel olunur cümlenize katılmıyorum.Zevkine yapan arkadaşlara ayıp olmuş(Öncelikle bana :) )

Konuyu okudum da alıp başını bölgesel savaşa dönmüş  evil_idea  evil_idea  evil_idea
Arkadaşlar bu site altındayız ve Ali Veli mezusu değil.Bir arkadaşımız emek vermiş birşeyleri yapmış.Amaç destek olmak.Sonuç da bir emek var.Bence emeğe saygısızlık çok büyük bir kul hakkı yemek.İyi ya da kötü sen beyenirsin ben beyenmem.Beyenmediğini alenen bildirmek hem kırıcı olmak hemde emeğe saygısızlık olarak nitelendiriyorum.Ha!!!!Yanlış olduğunu kırıcı olmadan belirtmek yanlışlarını bilgilerin doğrultusun da düzeltmesini sağlamak ERDEM'liktir.Mekanın büyük,ferah ve düzenli olması ile Mekanın dar ve yetiştirciliğe en uygun tarza getirmek amaçlı düzensiz görünmesi kimsenin profesyonel olup olmadığını göstermez.

Sayın arkadaşım;

Emeğiniz bol ve Yağlı olsun.Cenabı Allah'ım utandırmasın...Ellerinize ve Emeğinize sağlık.Bol yavrular dilerim.........

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
youtube araba yarışı izlemek için tıklamış sonrada bir anda otopsi izlemekte bulan pc kullanıcısı gibi oldum.... Başı gayet güzel sonuna doğru korku filmi gibi gerildim....
.... Her insanın profesyollik kavramı değişiktir  ve  şuna kanaat getirdim  GÜNAY ABİ  AYI  GÖSTERMİŞ  KİMİLERİ SADECE  PARMAĞINA BAKMIŞ...........
....... KUŞ SAYISI MEKAN GÖRSELLİĞİ PEK HALA ÖNEMLİ BİR YERDE  AMA  SADECE  BU  İŞİN YÜZDE 10 DUR BU BÖYLE  BİLİNE... YÜZDE 90 KESİNLİKLE KÜMES KUŞLARI KANLARI  BİLGİSİ TECRUBESİ KAZANILMIŞ BİRİNCİLİKLER ( KENDİ EMEĞİ İLE BİLEZİK DEĞİŞMEKLE DEĞİL BUNLARI  GÖRDÜK)  VS  VS  VS BENCE  BİR ŞEYLER OKURKEN SADECE  ÖN SÖZÜ OKUYUP KAPATMAYALIM DOSTLAR.. KISSADAN HİSSE ++ KUŞCUYU SADECE KUŞLARI ANLAR, ANLATIR ++ İŞ BAZINDA PROFESYONELLİK TABİKİ KAZANÇLA  ÖLÇÜLÜR EĞE KAZANCINIZ  ÇOK İSE KESİNLİKLE İŞİNİZİ DOĞRU DÜRÜST TEMİZ VE EN İYİSİNİ YAPIYORSUNUZ ANLAMINDADIR... AKSİNİ YAPARSANIZ  BİR  İKİ  ÜÇ DÖRT AYDA KAPATIRSINIZ.... GÜNAY ABİM SANIRIM BUNDAN BAHSETTİ AMA  PARMAĞINA BAKAN ÇOK OLMUŞ...

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
İnanılacak gibi değil bu kadar yazıyı okuyunca çektiğim fotoları koymaya utandım ne var profösyenel dediyse burada ekmek yiyen herkez profösyönel ne varki kavram sıkıntısı.

Mekan güzel tertipli kuşların rengide güzel mavişlerin tonları var. Ben çok beğendim. Bana göre profösyönel en azından benim gibi aldığı ölmemiş hala gözüne bakıyorum mubişlerin 1 tane yumurta yok.

100 değil 1000 yumurtanız 10000 değil 100000 yumurtanız olsun inşallah ama Manisası, Analyası, Ankarası, İstanbulu ...... vs. birleşirde iyi damızlık yeni kanlarla Türkiye dışında nam yaparsanız inşallah birlikten kuvvet doğar.

Yoksa böyle işte ............ diye başlık düşünecekse insan konu açmayada korkar bir ikidir yok niye dedin yok şumu okuyorum yok kusura bakmayın biz bayanlar asla böyle birbirimizi baltalamayız. Ama aşırıda eleştiririz oda var.

Ben şahsen şaşırdım daha dostça tepkiler okumayı tercih ederdim OH iyiki amatörüm dünyanın lafını yiyecem demekki evde 4 çift mubişle profösyönel üretim desem Desem ne olacak daha 1 yumurta yok. Demeklede olunmuyor niye bu kadar tepkilisiniz ben onu yadırgadım kusura bakmayın,

Burada insan gururla bir işyerini paylaşmış ben prıfösyönelim demiş siz değilsiniz ben öyleyim dememişki burada benim anlamadığım birşeyler mi var.

Kusura bakmayın kimseyi kırmak istemem birkere yapım değil ama çok değişik geliyor böyle diyologlar. Geçende Şova devam dedi diye kızdı biri birilerine ŞOK oluyorum ne kadar negatif gözüm korktu resmen HAYRETLER içinde kaldım.

Ne diyeyim Allah şuranın dörtte birini bana nasip etsin en az inşallah. Ben imrendim açıkçası.