Aralık Ayı Dergimiz

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Mehmet abi mükemmel birşey ortaya çıkarmışsın eline, yüreğine, emeğine sağlık.

Sormak istediğim birşey var abi bu dosyayı pdf  olarak nasıl hazırladın hangi programla yaptın farklı bir çalışma düşünüyordum bende ama pdf uzantılı yapamayınca vazgeçmiştim.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Mehmet abi mükemmel birşey ortaya çıkarmışsın eline, yüreğine, emeğine sağlık.

Sormak istediğim birşey var abi bu dosyayı pdf  olarak nasıl hazırladın hangi programla yaptın farklı bir çalışma düşünüyordum bende ama pdf uzantılı yapamayınca vazgeçmiştim.
Cemal kardeş, 2007 power pointte yaptım. direk pdf olarak kaydedebiliyor.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Mehmet Bey, Dün derginizin güzel olduğunu tahmin ediyordum. Bugün download edip okuyabildim (3 kez). Bu işin profesyonelce yapılabileceğine inandım. İnşAllah bir gün derginiz HardCopy lerle daha büyük kitlelere ulaşır. Makale ve araştırma yazılarımdan dilediğinizi derginizde (yazar izniyle) kullanabilirsiniz. Ayrıca Limon'un Hayat hikayesi "Kuş Beyinli " yi 3. kez duygularak okudum.

Siz gibi Araştırmacı, üretken ve lokomotif üyelerle aynı çatı olmak çok güzel. Saygılarımla..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İnanın bende aynı duygularla yaptım. Aynı çatı altında olmaktan bende çok memnunum. Ben de bu işin olabileceğine olabileceğine kanaat getirdim. Bir kaç gün çalışmakla aylık bir dergi çıkartılması içten bile değil. İnanın malzeme bulmakta hiç zorlanmadım. Senin, çetin beyin, ve selahattin abinin rastgele yazılarını aldım. Hiç düşünmedim hangi konuyu koyayım diye. Şahin bey, Çetin bey, Selahattin Abi, senin, Refik abinin ve adını yazmadığım onlarca kişinin yazıları hep birer makale. Malzemeyi siz veriyorsunuz zaten. Selahattin abi ne dersin ?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Softcopy veya hardcopy olarakda düşüncelerinizi alabilirmiyim?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    HardCopy için basım ve dağıtımınıda yapacak bir yayıncı ile anlaşmak gerekebilir. 
    SoftCopy ler için veritabanları (Databases) oluşturup para kazanan yayınevleri var. Üstelik dağıtımı çok kolay. Yıllık dergi bedelini kendisine ulaştıran kullanıcıya verdiği şifre ile erişim sağlanıyor.
    Mehmet bey, her halükarda camiada ilksiniz.  İçerik ve sayfa sayısı zaman içerisinde artabilir; genç, araştırmacı, paylaşımcı üye arkadaşlarımız işinizi kolaylaştıracaktır..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
404 Not Found
  bende  bu hatayı verdi lakın eminim güzel  olumştur...elinize sağlık

modenas

Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
TUNA
Emeğinize Sağlık Çok Güzel Bir Çalışma Başarılarınızın Devamını Bekleriz...! alkisd