yalvaclı
Uzman Üyemiz
sayılırım diyorum daha cok yeniyim ama sizlerden kısa sürede olsa ögrendiklerim ve ögreneceğim daha cookkk bilgi ve deneyimleriniz var buradanda zeki mülayim abime benle ilgilendigi için (gecen gün 33 dakika tlfda konuştuk cok saolsun deneyimlerinden bahsetti)teşekürü bir borc bilirim
manisa turgutlu meydanı
soldaki abimiz manisa turgutluda emekli ögretmen nail abimiz pet shopu var bizleri cok iyi agırladı sagolsun kendi kümesini gezdirdi
yurt dışında uzun süre durduktan sonra türkiyede muhabbet ve kanarya yetiştiren (umarım yanlış hatırlamıyorumdur )ismet amcamız
nail hocamızın üretim hanesi
20022011053.mp4
son videoda bizim nacizane üretim yerimiz ikinci gün cektigim video kuşlar yeme allah allah nidalarıyla hücum ettigi an
21022011056.mp4
manisa turgutlu meydanı
soldaki abimiz manisa turgutluda emekli ögretmen nail abimiz pet shopu var bizleri cok iyi agırladı sagolsun kendi kümesini gezdirdi
yurt dışında uzun süre durduktan sonra türkiyede muhabbet ve kanarya yetiştiren (umarım yanlış hatırlamıyorumdur )ismet amcamız
nail hocamızın üretim hanesi
20022011053.mp4
son videoda bizim nacizane üretim yerimiz ikinci gün cektigim video kuşlar yeme allah allah nidalarıyla hücum ettigi an
21022011056.mp4