artık bende üretici sayılırım (resim linkleri yeniledim)

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
sayılırım diyorum daha cok yeniyim ama sizlerden kısa sürede olsa ögrendiklerim ve ögreneceğim daha cookkk bilgi ve deneyimleriniz var buradanda zeki mülayim abime benle ilgilendigi için (gecen gün 33 dakika tlfda konuştuk cok saolsun deneyimlerinden bahsetti)teşekürü bir borc bilirim

manisa turgutlu meydanı

soldaki abimiz manisa turgutluda emekli ögretmen nail abimiz  pet shopu var bizleri cok iyi agırladı sagolsun kendi kümesini gezdirdi

yurt dışında uzun süre durduktan sonra türkiyede muhabbet ve kanarya yetiştiren (umarım yanlış hatırlamıyorumdur )ismet amcamız

nail hocamızın üretim hanesi

20022011053.mp4

son videoda bizim nacizane üretim yerimiz ikinci gün cektigim video kuşlar yeme allah allah nidalarıyla hücum ettigi an

21022011056.mp4

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Emeğinize sağlık. Tüyleri kadar yavrular alırsınız inşallah.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah Allah nazarlardan saklasın. İnşaallah hedeflerin doğrultusunda daha iyi yerlere gelirsin

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
tşkler her gecen gün üretim yerimizi dahada elverişli hale getirmeye calışıyoruz inş daha güzel fotolarıda paylaşacagız sizlerle

antal60

Yeni Üyemiz
Adı
LÜTFİ
Soyadı
BEKÇİ
geride kalanlar sagolsun  bende yenı basladım kumese bakalım basarabılecekmıyım

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
mustafa karaeli' Alıntı:
Maşallah ALLAH nazardan korusun.İnşallah ileride Selahattin abininki gibi bir üretimhane sahibi olursun Aziz.
aman üstad naptın sen ya :) bizim buralarda bir söz vardır bir fırın ekmek yemesi lazım dahaaa COKK yol katetmemiz lazım .hele biz kuşlarımız için uygun  bir yaşam alanı yapalım inş allahım nasip ederse yeni yumurtalar alalım gerisi umarım allahım yardımcımız olacaktır