Crazyy_man
Takipçi Üyemiz
- Web sitesi
- www.izmitakvaryum.com
- Adı
- Cengiz
- Soyadı
- Kaymak
aslında kuşların bu denli ucuza gitmesi birazda biz üretici arkadaşlardan kaynaklanıyor ben bir pet shopa gidipte kuşları kaça alıyorsunuz diye sorma taraftarı da değilim alacağımız cvp zaten az çok belli dükkan sahipleri de malum alacakları kuşları ucuza getirme amacıyla düşük fiyat veriyorlar o kadar zahmetini çekip büyüttükten sonra tatmin olunmayan fiyatlarla kuşların satılması taraftarı değilim.Tüm üretici arkadaşlarında böyle duyarlı davranıp sanki bir zorunlulukmuş gibi kuşları satma telaşına girmemelerini tavsiye ederim en azından değerini alamıyorsanız yuvalarını söküp kuşları dinlendirin derim.Bir çok kez şahit oldum ki bir pet shopun %300-500 kar elde etmeden bir ürün yada kuş satmadıkları da bir gerçek sizden 15 ile 18 arası alınan bir kuşu 25-30 a satıyorlar sanki bütün cefasını çekiyorlar gibi işin ilginç tarafıda acaba ellerinde kuş olmadan kaç kafes ve ekipman satacakları birde bu yönden bakmanızda fayda var.Birde unutmadan dükkan sahiplarinin her dediğine de inanmayın tabi aralarında çok iyileri de var onları ayrı tutuyorum artık kuş bulmak o kadar kolay değil yurtdışı girişleri yasaklandı ve çok büyük para cezaları var kuşlarınızı satarken bunları da göz önünde bulundurun ama çok ince kuşları da çok iyi fiyatlardan veremeyeceğinizde bir gerçek bu yüzden tüm üretici arkadaşların birlikte hareket etmesi taraftarıyım.