Banyodan Sona Birkaç Kare :)

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
teşekkürler
bunlar kuru halleri yine  :D
bugün sabah güneş vardı sıcakken yıkadık.10 dk olmadan kurudular hemen.
normalde kışın yıkamıyorum ama çok kötü kokuyorlardı.kendileri yıkanıyorlar hep yazın, ama koku geçsin diye şampuanla yıkadık bu seferlik.

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
Koray ÖZDEMİR.' Alıntı:
teşekkürler
bunlar kuru halleri yine  :D
bugün sabah güneş vardı sıcakken yıkadık.10 dk olmadan kurudular hemen.
normalde kışın yıkamıyorum ama çok kötü kokuyorlardı.kendileri yıkanıyorlar hep yazın, ama koku geçsin diye şampuanla yıkadık bu seferlik.
bu sefer sampuanla yıkadık derken
Türk işi kuş yıkama
bu sekıl degıldır umarım ustad

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
Muharrem AVCI' Alıntı:
bu sefer sampuanla yıkadık derken

bu sekıl degıldır umarım ustad
yok böyle değil :).leğende suyu avucumla alıp eziyet etmeden yıkadık.ele alışkın olduğu için duruyor zaten.yine de yanlış birşey ama, çok kötü kokuyordu.
kafasını kulaklarını ıslatmadık.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah çok keyifle izlediğim bir paylaşım olmuş çok şirinler ama şampuan bari bebek şampuanımı kullansaydınız acaba gözleri yakmaz hassastır.

Ailenizle bir sürü yeni yavrular görmenizi dilerim. Maaşallah.

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
koray bey bı an sampuan fılan kullandım derken acıkcası aklıma vıdeo dakı gıbı bı yıkama geldı formdada bulabılırsınız ama yıkama ıcın fıske tarznı tavsıye ederım cok temızlenmeyecegını dusunuyorsanızda suyun ıcıne bırkac damla ema sırkesı damlatıp uzerıne puskurtun bıraz onlar hafıf ıslanınca bakın tek tek kendı tuylerını temızlerler kı onerılen yıkama  bu sekıldedır dıye bılıyorum kusların tuylerının dıplerıne suyun gıtmesı kusunuzun hasta olmasına neden olabılır hava ne kadar ıyı olursa olsun  nıye bu kadar gevezelık yaptın deken bu guzel kuslarınıza kıyamadıgım ıcındır kızmayın.. sayglar..
canan hanım o yıkama seklı kotu bı ornektı

kımse izleyıp ornek almasın dıye vıdeo yu kaldırıyorum saygılar

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Yıkama şekli kötü örnektir anladığım kadarı ile ama ailenin sevgi ve ilgiside  çok güzeldi. Bir daha seyredecektim kaldırmışınız tüh.

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
dediğiniz gibi böyle yıkamak yanlış.normalde kaba yeşillikle beraber su koyuyorum kendileri yıkanıyor hep.
neden oldu bilmiyorum ama yaklaşınca mide bulandırıcı bir koku vardı o yüzden bir seferlik biz yıkadık.videodaki gibi kafasından aşağı su dökmedik ama.
yorumlar için teşekkürler.

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
yıkandıktan sonraki halleri çok hoş olmuş ama işallah hasta olmazlar