Batuhan ÇOLAK'la ilgili çok acil yardım istiyorum

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Gerçekten yazık ya, insanlar çocuklarının rıskından kısıp kuş edinme hevesi ile bir sürü para harcıyor...bunun gibi durumlarla karşılaşınca bu işten soğmamak elde değil.

Aslında forum anasayfasında "en çok ileti gönderenler" bölümü olacağına "en çok kazık atanlar" bölümü olsa daha faydalı olur, tek bir yamuk bile yapanın ismini yapıştıracaksın oraya...bakalım o zaman millet şu anda olduğu gibi o listeye girmeye can atacak mı. Adamlar bu siteyi enayi pazarı zannediyor galiba...gerçekten yazık.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
..BİRDE  İZMİRDEN  ERKAN YETİME  DİKKAT  GECEN YIL BİR  ÇİFT  SHOW JUMBOMU KAPTIRDIM.....ADAMIN FACEBOOK DUVARINDA  DEMEDİĞİMİ BIRAKMADIM Kİ AİLESİ VE DİĞERLERİDE YORUM YAPTI AMA KENDISINDEN SES CIKMADI..DEMEDİ DEMEYIN ERKAN YETIME DİKKKKAAAT....

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Gerçekten yazık ya, insanlar çocuklarının rıskından kısıp kuş edinme hevesi ile bir sürü para harcıyor...bunun gibi durumlarla karşılaşınca bu işten soğmamak elde değil.

Aslında forum anasayfasında "en çok ileti gönderenler" bölümü olacağına "en çok kazık atanlar" bölümü olsa daha faydalı olur, tek bir yamuk bile yapanın ismini yapıştıracaksın oraya...bakalım o zaman millet şu anda olduğu gibi o listeye girmeye can atacak mı. Adamlar bu siteyi enayi pazarı zannediyor galiba...gerçekten yazık.
haklısınız günay bey bu iş sizin 2 parmağınızın arasında yapabilirsiniz birde şöyle bir uygulama olsa daha güzel olur örnek ankaralı arkadaşları ayrı rizeli arkadaşları ayrı şehir şehir gruplara ayrılsa çok güzel olur mesela ben kocaelinde kaç üye var sitede merak ediyorum tek tek aramak lazım teşekkür ederim

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
Mert AYDIN' Alıntı:
evet batuhanla daha once muhabbetım oldu onu burda mutlaka tanıyan bılen vardır. mert aydın arkadasımızın dedıgı gıbı o konuda bende yorumda bulundum cenazem dolayısıyla kus almamıştım ıyıkıde almamışım bende senın gıbı onceden parasını yatırcaktım

ıkı tane erkek kusu cıft yavrusu alınmış dıye satan kısıden daha ne hayır beklersınız  kı

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
benim arkadaşım kuş aldı kendisinden dün akşam sordum yerini hatırlıyomusun diye ama sadece ramide olduğunu biliyo tam adresini hatırlamıyo geçmiş olsun

E

elaziz2316

Guest
Mert AYDIN' Alıntı:
uzun sürer hemde baya bi uzun sürer...
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
bu işi savcılığa taşımaya gerek yok çünkü elinizde bir belge kanıt yok 500 tl kurtaracağım derken bi o kadar harcarsınız kadir gecesi yaklaşıyor teravih namazını kıldıktan sonra gece sahurda 2 rekat namaz kılın ve allahım kaptırdığım paralar hastane parası olsun 2 beli bir araya gelmesin sürüm sürüm sürünsüz deyiniz bu kadar allah adaletini tecelli ettirir ağlayanın malı gülene hayır getirmez ........... crazy
    Bu tür insanlar hep bu şekilde paçayı yırtıyor. O yüzden savcılığa gidip başvurmak lazım. Bir masrafı da olmuyor.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Günay DÖNMEZ' Alıntı:

alkisd  alkisd  alkisd  alkisd  alkisd

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
hayır masraf filan olmaz dilekçe parası verirsin taş çatlasa.. zaten resmi olmayan bir satış yapıyor ve para çektirdiğin iş yerinin bilgilerini filan verirsin hiç mahkemelerden korkmayın adamın ümüğüne yapışır mahkeme 500 liranı alır üzerinede batuhandan 5000 lira alır mahkeme masrafı adli para cezası osu busu birde kelepçe takarlar karakola götürürken ondan sonrasını kendi düşünsün...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
EDEN HER ZAMAN KENDİNE EDER
NE O PARANIN HAYRINI GÖRÜR NEDE BAŞKA BİR İŞ YAPABİLİR.
ALLAH İSLAH EYLESİN... neeee

sunrise

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kafesciler.com
Adı
M.Murat
Soyadı
Baysal
Adalet sistemimiz tartışılsada bence bu tür insanlara meydanı boş bırakmamak lazım haddini bildirmezsen yarın bu işe yeni başlayanlara aynı şeyi yapacaktır.
Ben gereken cezai yaptırımların uygulanması taraftarıyım.Belki başlangıçta bu işler için tekrar para vermek zorumuza gitsede karşı taraftan daha sonra alınacağı için hukuksal sürecin başlatılması ve takip edilmesi görüşündeyim.
Allah yar ve yardımcınız olsun Mustafa bey,

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
hayır masraf filan olmaz dilekçe parası verirsin taş çatlasa.. zaten resmi olmayan bir satış yapıyor ve para çektirdiğin iş yerinin bilgilerini filan verirsin hiç mahkemelerden korkmayın adamın ümüğüne yapışır mahkeme 500 liranı alır üzerinede batuhandan 5000 lira alır mahkeme masrafı adli para cezası osu busu birde kelepçe takarlar karakola götürürken ondan sonrasını kendi düşünsün...
yıllardır mahkemelerle iç içe sayılırım
masrafını felan kastetmiyorum ama mahkemelerdeki kalabalıklar, uzun süren bekleyişler,ertelemeler, stres v.s. insan sağlığını bozuyor ne diyeyim Allah kolaylık versin..

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
MUSTAFA BEY YAZACAKLARIMI SİZ ZATEN BİLİYORSUNUZDUR ANCAK GENEL PAYLAŞIM ADINA TEKRARLAMAK İSTERİM MÜSADENİZLE.........
ŞİMDİ 500 TL LİK ALIŞVERİŞ KARŞISINDA KUŞ ALINAMAMIŞ YANİ HİZMET KARŞILIĞI MAL YOK...
ÖNCELİKLE ARKADAŞLAR;
1- CUMHURİYET SAVCILIĞINA GİDİLİP ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERİLİR VE SİZE DOSYA NUMARASI
    VERİLİP BEKLEMEYE BAŞLARSINIZ
2- ARACI OLAN POST MAKİNESİ SAHİBİ  POST MAKİNESİNİ KULLANDIRMIŞ VE PARAYI CV    ARACILIĞI İLE ALMIŞ AMA ŞUNU UNUTMAMAK POST MAKİNESİ HER KULLANIMDA FİŞ KESMEK ZORUNDA ŞAHIS BEN K.KARTI KARŞILIĞI HİZMET VERDİM DEDİĞİ ZAMAN ELİNDEDE FİŞ VAR ZATEN SLİPLERİN ÜZERİNDE DE BU İBARE YAZAR  ŞAHIS OLAYDAN YIRTAR
3- İNTERNET YAZIŞMALARI CEP TELEFONU MSJ KONUŞMALARINI GERİYE DÖNÜK KAYIT İSTENEBİLİR....ANCAK BURADAN İPİN UCU BİR NEBZE YAKALANABİLİR...
4- DOLANDIRAN ŞAHIS GIYABINDA C.SAVCILIK DOSYAYI MAHKEMEYE GÖNDERİR AMA ŞAHSIN AÇIK KİMLİK VE ADRESİ MEVCUT DEĞİL ELDE DOĞRU OLARAK TC.NOSU OLSA ADRES KİMLİK BİLGİSİNE ULAŞILIR AMA ODA YOK YANİ NEDİR OLAY ŞAHSIN ADRES VE KİMLİ YETERSİZLİĞİNDEN BİR SONUÇ ALINAMAZ..
    ŞİMDİ SORACAKSINIZ HAKKIMIZI ARAMAYALIMMI DİYE TABİ ARAYACAKSINIZ ANCAK ELİNİZDE ŞAHSIN AÇIK KİMLİK VE ADRES BİLGİLERİ OLMALI YANİ DELİL OLABİLECEK UNSURLAR OLMALI UMARIM SONUCU HAYIRLI OLUR ÜZÜCÜ BİR OLAY TABİİİ
                                                                  SAYGILARIMLA LEVENT ULUCA

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
serkan bey  size  konu ile  ilgili dogru verıler  verdıgınızı belirtmek istiyor levend bey..

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
geçmiş olsun inş tez zamanda arkadaş gerekli yanıtı verir düzeltrisiniz