valla pesBora DERİCİ' Alıntı:Bu kişiyle ilgili daha öncede çeşitli problemler olmuştu.Hepsini hatırlamıyorum ama işte bir örnegi,tümünü okursanız daha iyi anlarsınız..http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,10423.0.html
valla pesBora DERİCİ' Alıntı:Bu kişiyle ilgili daha öncede çeşitli problemler olmuştu.Hepsini hatırlamıyorum ama işte bir örnegi,tümünü okursanız daha iyi anlarsınız..http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,10423.0.html
haklısınız günay bey bu iş sizin 2 parmağınızın arasında yapabilirsiniz birde şöyle bir uygulama olsa daha güzel olur örnek ankaralı arkadaşları ayrı rizeli arkadaşları ayrı şehir şehir gruplara ayrılsa çok güzel olur mesela ben kocaelinde kaç üye var sitede merak ediyorum tek tek aramak lazım teşekkür ederimGünay DÖNMEZ' Alıntı:Gerçekten yazık ya, insanlar çocuklarının rıskından kısıp kuş edinme hevesi ile bir sürü para harcıyor...bunun gibi durumlarla karşılaşınca bu işten soğmamak elde değil.
Aslında forum anasayfasında "en çok ileti gönderenler" bölümü olacağına "en çok kazık atanlar" bölümü olsa daha faydalı olur, tek bir yamuk bile yapanın ismini yapıştıracaksın oraya...bakalım o zaman millet şu anda olduğu gibi o listeye girmeye can atacak mı. Adamlar bu siteyi enayi pazarı zannediyor galiba...gerçekten yazık.
evet batuhanla daha once muhabbetım oldu onu burda mutlaka tanıyan bılen vardır. mert aydın arkadasımızın dedıgı gıbı o konuda bende yorumda bulundum cenazem dolayısıyla kus almamıştım ıyıkıde almamışım bende senın gıbı onceden parasını yatırcaktımMert AYDIN' Alıntı:valla pes![]()
Mert AYDIN' Alıntı:uzun sürer hemde baya bi uzun sürer...
Bu tür insanlar hep bu şekilde paçayı yırtıyor. O yüzden savcılığa gidip başvurmak lazım. Bir masrafı da olmuyor.Ayhan YILDIRIM' Alıntı:bu işi savcılığa taşımaya gerek yok çünkü elinizde bir belge kanıt yok 500 tl kurtaracağım derken bi o kadar harcarsınız kadir gecesi yaklaşıyor teravih namazını kıldıktan sonra gece sahurda 2 rekat namaz kılın ve allahım kaptırdığım paralar hastane parası olsun 2 beli bir araya gelmesin sürüm sürüm sürünsüz deyiniz bu kadar allah adaletini tecelli ettirir ağlayanın malı gülene hayır getirmez ........... crazy
alkisd alkisd alkisd alkisd alkisdGünay DÖNMEZ' Alıntı:Gerçekten yazık ya, insanlar çocuklarının rıskından kısıp kuş edinme hevesi ile bir sürü para harcıyor...bunun gibi durumlarla karşılaşınca bu işten soğmamak elde değil.
Aslında forum anasayfasında "en çok ileti gönderenler" bölümü olacağına "en çok kazık atanlar" bölümü olsa daha faydalı olur, tek bir yamuk bile yapanın ismini yapıştıracaksın oraya...bakalım o zaman millet şu anda olduğu gibi o listeye girmeye can atacak mı. Adamlar bu siteyi enayi pazarı zannediyor galiba...gerçekten yazık.
yıllardır mahkemelerle iç içe sayılırımSalih ÖZDEMİR' Alıntı:hayır masraf filan olmaz dilekçe parası verirsin taş çatlasa.. zaten resmi olmayan bir satış yapıyor ve para çektirdiğin iş yerinin bilgilerini filan verirsin hiç mahkemelerden korkmayın adamın ümüğüne yapışır mahkeme 500 liranı alır üzerinede batuhandan 5000 lira alır mahkeme masrafı adli para cezası osu busu birde kelepçe takarlar karakola götürürken ondan sonrasını kendi düşünsün...