bedava kuşmu dağıtılıyor ya!

RIZA ÖZDEMÜR

Üyemiz
Adı
RIZA
Soyadı
ÖZDEMİR
BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM..  KUŞ HOBİMİN YENİDEN DEPREŞTİĞİ DÖNEMDE GEÇ OLDU AMA BU SİTEYİ BULDUM "ZEKİ MÜLAYİM" SAYESİNDE BİRAZ GEÇ OLSADA İYİ OLDU ARTIK BENDE ARANIZDAYIM  UFACIK ÜRETİMHANEMLEE :))) UMARIM BU SEVİYE İLGİ ALAKA VE DÜRÜSTLÜKK  ÜÇ BEŞ KURUŞA BOZULMAZ.// SAYGILAR

Selcuk San

Yeni Üyemiz
Adı
Selcuk
Soyadı
San
Site sahibi babacan olursa site uyeleri bir o kadar yardımlaşma dayanısma yolunda ilerlerse abi kardeş olursa nufusumuz yuzbinde olur milyonda. Yeterki bu dayanışmaya bu yardımlaşmaya devam edelim. İnsanlık ölmemiş dedirtmeye devam edelim. başkalarınada dudaklarını ısırtıp kıskançlıktan çatlatalım.

nuse14

Uzman Üyemiz
ben buraya  üye  olmadan  birkaç  siteye  baktım  hiç  biri  sarmadı  bu  siteye  baktım  begendim  hemen  üye  oldum  iyikide  olmuşum  çevremde  kuş  bakan  veya  bakmak  isteyenlere  bizim  siteyi  tavsiye  ediyorum  bu  siteyi  kurdugu  için  SELAHATTİN  ABİYE  ÇOK  TEŞEKKÜRLER  VE  ELLERİNE  SAGLIK

Serdarmcr

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Benlioğlu
ALİ  AYDIN' Alıntı:
ben buraya  üye  olmadan  birkaç  siteye  baktım  hiç  biri  sarmadı  bu  siteye  baktım  begendim  hemen  üye  oldum  iyikide  olmuşum  çevremde  kuş  bakan  veya  bakmak  isteyenlere  bizim  siteyi  tavsiye  ediyorum  bu  siteyi  kurdugu  için  SELAHATTİN  ABİYE  ÇOK  TEŞEKKÜRLER  VE  ELLERİNE  SAGLIK
+1

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Arkadaşlar bence sayıda şaşılacak bir durum yok. Ben bir amatör muhabbet kuşu bakıcısı idim bu site ve sitedeki siz değerli arkadaşların sayesinde kuşlara değer vermeyi öğrenen bir hayvansever oldum diyebilirim. Forumdaki konular sayesinde kuşlarımın sağlık durumunuda düzelttim şimdi elimden geldiğince hakkıyla bakımlarını yapmaya gayret ediyorum. verdiğiniz ve paylaşılan bilgileri küçümsemeyin ve emin olun 1000 değil bu siteden çok binler istifade edecek. Emeği geçen ve bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Saygılarhepimiz birimiz birimiz hepimiz için 2011 sonu 5000 in üzeri olamazsak ben bu muhabbetçiliği bırakacağım ah birde resim yükleyebilsm slm