benim tembelcikler

bodyciler38

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
demirçelik
dişi artık yuvalığa çok giriyor yuvalığın ortasını dişi şimdi yuvarlaklaştırdı ordaki eski fotoğrafı sizce nasıllar yorum atın 2 yaşındalar ne zaman yumurtlarlar

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
yuvalığpa giriyorsa iyi haber dişinin cere epey koyu. rahatsızlık vermezseniz yumurta gelir inş. yalnız üsteki tüneği çıkarın. 2 tünek yeterli

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
yuvalığpa giriyorsa iyi haber dişinin cere epey koyu. rahatsızlık vermezseniz yumurta gelir inş. yalnız üsteki tüneği çıkarın. 2 tünek yeterli
Üstteki tüneği çıkartsın mı? Kesinlikle çıkartmasın demek istediniz heralde. Bu arada neden yuvanın içinde çimen var.

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın :)

Kuşlarınızın ikisi de kızgın, bu kızgınlıkla dişinin yuvaya girip çıkamsı gayet normal, rahatsız etmeyin, kısa zamanda yumurtaları görürsünüz inşaAllah :)

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Maşallah çok güzeller.Bol yavrular dilerim  ;)

Kafes konusunda benim söyleceğim,eğer üretim yapmak amacında iseniz,daha geniş üretim kafesi alsanız iyi olur bence...

bodyciler38

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
demirçelik
arkadaş çimen koymaktaki sebebim daha doğal bir ortam hazırlamak hem daha güzel oldu gibi ben kafese maydanoz koyunca önce yiyorlar sonra dişi bazılarını yuvalığa götürüyor

bodyciler38

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
demirçelik
bide akıllı yemliği sürekli açıp duruyodu dişi bende bantladım bidaha açamadı :D
aynı şekilde yuvanın kapısını açıp kaçıyodu orayıda koli bandıyla bantladım açamıyor artık :D
alkisd alkisd alkisd

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
bu şartda içeride akıllı yemlik kullanmak uygun değil bence. değiştirirken felan baya rahatsız eder kuşları bence.

bodyciler38

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
demirçelik
kardeş zaten 4 gündür kafeste olmasına rağmen 1 cm bile aşağı inmedi tahminim 20 günde bir yem koymam gerekecek o kadar yani herhal o zamanda 2 dklik iş dışarıyada takılmadı lasstik flan takmaya çalışcam bidahaki yem dolduruşuma
arkadaşlar yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim ailemin bu konuda vermediği desteği siz verdiniz sağ olun var olun...

A.VOLKAN AK

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
AK
Maşallah kuşların ikiside çok güzel yumurtlama yakın gibi görülüyor.Ama ben olsan yuvadan çimeni çıkartırdım ve akıllı yemliği dışarı telleri keserek alırdım.Çünkü kafesi baya daraltmış.Hareket alanları geniş olmalı bence özellikle erkeğin yağlanma durumunu göz önüne alırsak.İnşallah tüyleri kadar yavru alırsınız.

bodyciler38

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
demirçelik
yukarıdaki arkadaşın tavsiyesi üzerine akıllı yemliği dışarı taktım ve gerçektende iyi oldu işte resimleri, sizide yoruyorum ama

bazıları kafesin küçük diyor belki resimden küçük gözüküyordur  bence tam ideal, bir resim daha(belkide gerçekten küçüktür)

buda genel resimleri

yardımı geçen herkese çok teşekkür ederim

bodyciler38

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
demirçelik
bazı fotoğrafları çekmeden önce su püskürtmüştüm ondan tüyleri bozuk gözüküyor

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Akıllı yemliği dışarı almanız gerçekten çok iyi olmuş.Kafes'e  gelirsek imkanlarınız  el verir ise bir çifthane alıp dahada rahat ettirebilirsiniz.

İnş tüyleri kadar yavru alırsınız...