*****BENİM YAPTIĞIM YEM AYIKLAMA MAKİNAM***

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Hafta Sonu Kendim ölçülerini yaparak uğraş amaçlı yaptığım yem ayıklama makinesi. Amatörce ama olsun. Maksat iş görmekse oldukca iyi oldu ve sizlerle paylaşmak istedim. Uğraşmak isteyenler içinde kademe kademe olmasada fikir verici fotoğrafladım.

Yem Ayıklama Makinesi

Alp Eren

Üyemiz
kullandıgın motor ne motoru pc fanına benziyor? bide tahta ölçülerini yazarmısın dış iç hepsine kullandığın tahta ölçülerini. bide tahtaların yan durmasını nasıl sağladın yapıştırmamı cok soru oldu ama kusura bakma :D

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
emeğinize sağlık. sanki yemleri dökerken tepeye huni benzeri birşey koyarsanız daha temiz olabilir

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Elinize sağlık detaylı olarak ölçü verebilirseniz seviniriz. Birde naçizane fikrim yem döktüğünüz kısım biraz daha genişletilebilir belki rahat dökmek için.

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Ali abi gerçekten çok güzel olmuş tebrik ederim, eminim yaparken de büyük zevk almışsındır.thumbsupbo
Ölçülerini bende merakla bekliyorum icon_think

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Emeğinize sağlık . Çok kişinin işini kolaylaştıracak bir çalışma . Başka bir arkadaş çift fanlı yapmıştı sizinki daha pratik olmuş . Arkadaşların dediği gibi yem dökme yeri ile ilgili rutuşlar yapılabilir . Tekrar emeğinize sağlık

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi yem ayırma makinesi için hangi fanlardan kullandın? Bilgisayar fanı mı? Ben de teknoloji tasarım dersi için yem ayırma makinesi yapıp kağıt ve metal ayıran makina diye göstereceğim. Sonra da YEM AYIRMA MAKİNESİ olarak kullanacağım :D :D

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Emeğinize sağlık . Çok kişinin işini kolaylaştıracak bir çalışma . Başka bir arkadaş çift fanlı yapmıştı sizinki daha pratik olmuş . Arkadaşların dediği gibi yem dökme yeri ile ilgili rutuşlar yapılabilir . Tekrar emeğinize sağlık
+++

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Değerli fikirleriniz ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Ölçülerini önce yazayım.
Yan kapaklar                    40x35
Fan ve Üfleme çıkış yeri:    30x17
Üst ve Alt Alan              :    40x17
Orta alan bölmesi        :    30x17
Soldaki Yem Düşme 1.  :    8x17
Ortadaki Yem Düşme2.:    12x17
Alttaki Yem Düşme 3.  :    5x17
Çekmeceler                  :    8x17x14,5

Üesteki yem alanına huni konulabilir. Ama daha geniş yapılamaz. Çünkü yem tozları dışarıya Çıkar. Fana gelince bilgisayar fanı hafif kalıyor arkadaşlar. Bunlar onun bir üstü.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Ali bey emeğinize sağlık çok güzel olmuş bizimle paylaştığınız içinde teşekkürler.

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Elinize sağlık, çok güzel olmuş, ben bunun çift fanlısını yapmıştım, birincisinden geçen yemi alttaki tekrar üflüyor.

R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi yem ayırma makinesi için hangi fanlardan kullandın? Bilgisayar fanı mı? Ben de teknoloji tasarım dersi için yem ayırma makinesi yapıp kağıt ve metal ayıran makina diye göstereceğim. Sonra da YEM AYIRMA MAKİNESİ olarak kullanacağım :D :D
Bu arada Efekan sen hangi okulda okuyordun be, ben senin hocanla bi görüşeyim diyomda :=))))

ispinoz

Üyemiz
Adı
ÜMİT
Soyadı
KOÇ
Tebrikler güzel olmuş.fan konusunda bende bilgisayar fanina benzetmistim bilgisayar fani yetersiz kalır demissiniz siz kaclik bi fan kullandınız ve fanı nerden temin ettiniz güç olarak kaç wattlik olmalı