BİR GARİPLİK YOKMU SİZCEDE !..

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
ben daha önce güvercinlerde gördüm sırayla yatıyorlardı bi problem olmuyordu gayet güzel yumurtluyordu dişi ve yavruya bakıyorlardı. bizde baya sorduk kimse bişey demedi demekki öyle hoşlarına gidiyor dedik napalım :)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Kimin nerede olduğunun önemi yoktur; önemli olan o iki malum bölgenin birbirine yakın teması..

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaza aynen katılıyorum. Önemli olan çiftleşmenin gerçekleşmesidir.

E

elaziz2316

Guest
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Kimin nerede olduğunun önemi yoktur; önemli olan o iki malum bölgenin birbirine yakın teması..
    Dün Ahmet SALMAN arkadaşımızın kuşlarını seyrederken buna benzer bir durum sözkonusu oldu. Dişi gidip gelip erkeğinin üstüne ayağını atıyordu. Bende "erkek acemi herhalde, bu işin nasıl olduğunu erkeğe tarif ediyor" diye bir yorumda bulundum. Ahmet de aynen yukarıdaki sözün aynısı söyledi. Düşününce mantıklı. Buişin şekil olarak tercihi de kuşlarımıza kalmış.

E

elaziz2316

Guest
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Dün Ahmet SALMAN arkadaşımızın kuşlarını seyrederken buna benzer bir durum sözkonusu oldu. Dişi gidip gelip erkeğinin üstüne ayağını atıyordu. Bende "erkek acemi herhalde, bu işin nasıl olduğunu erkeğe tarif ediyor" diye bir yorumda bulundum. Ahmet de aynen yukarıdaki sözün aynısı söyledi. Düşününce mantıklı. Buişin şekil olarak tercihi de kuşlarımıza kalmış.

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
yani bu şekilde olunca yumurtalar döllenmiş oluyolarmı...çok ilginç...pozisyon zangiliği yapmış kuşcuklardemekki:)

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
Fanzeti yapıyor kuslar , bol yavru alırsınız bunlarda bu heyecan varken    :D :D

aresadana

Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
malkoç
erkek nerdeyse dişinin iki katı irilikte olduğu için üstünde duramayıp düştüğünden böyle bi çözüm bulmuş olabilirler.malum doğaya karşı gelinmez.

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Fantezi :)

Bendede bu durumda olan iki çift var sırayla yatıyorlar önce dişi çıkıyor sonra erkek herhangi bir hormonal bozukluk yok yavruları bile var  kuşlar bizim ülkeden değil o yüzden gözleri açılmış çeşitlilk arıyorlar :)